Nu söker vi Servicerådgivare till vår kund i Smista

Nu söker vi Servicerådgivare till vår kund i Smista

Om tjänsten

Som servicerådgivare hos oss är du företagets ansikte utåt. Du tar emot våra kunder, följer dem genom hela processen samt ger stöd och vägledning.
Du kommer att arbeta som servicerådgivare mot personbil, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder, ta emot och lämna ut bilar, prissätta jobb samt ringa kunder med prisförslag. Du kommer även att bedöma garantianspråk, och försäkringsärenden. Du kommer även bearbeta kundreklamationer och vägleda kunderna i tekniska frågor. Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Vi ser att du som söker har dokumenterad erfarenhet av liknande arbete. Ett gediget bilintresse
Du vet hur man skapar ett femstjärnigt första intryck, samt hur man hanterar olika typer av kunder. Du innehar B-körkort och du har goda administrativa färdigheter, vilket bland annat innebär mycket god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. För att klara av arbetet så behöver du behärska väl svenska, såväl i tal som skrift. Vi ser gärna att du har kunskaper i Automaster, eller liknande system.

Vem är du?

Som vår nya kollega ser vi att du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar.
Det är viktigt att du är en problemlösare, då du i tjänsten kommer att möta många olika typer av situationer. Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation med kunden och tillgodose deras behov. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Om verksamheten

Detta är ett uthyrningsuppdrag med möjlighet till övertag hos Kund.
Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (4 dagar kvar)