Junior Controller

Junior Controller

Din Bil Sverige söker en Junior Controller som är redo för en ny utmaning!

Som Junior Controller får du en stimulerande utmaning där du utifrån ett ekonomiskt perspektiv kommer analysera, förklara och utveckla affären gällande olika delar inom Din Bil. Du kommer att ha ett brett kontaktnät inom bolaget och ett nära samarbete med verksamheterna som du ansvarar för. I den här rollen får du stora chanser att utvecklas och lära dig om organisationens många olika verksamhetsområden. För den som är nyfiken och ambitiös är tjänsten en spännande väg in i arbetet som Controller. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra processer, och för den som vill finns stora möjligheter att vara med och påverka hur vi arbetar. Du är baserad i Hammarby Sjöstad och rapporterar till Ekonomichef.

Huvudsakliga arbetsområden
  • Fokus på analys av nyckeltal och avvikelser i månadsbokslut
  • Presentationsmaterial (löpande och ad-hoc) till Ekonomichef samt verksamhetschefer
  • Delaktighet i månatligt bokslutsarbete
  • Prognoser på månads- och kvartalsbasis
  • Delaktighet i olika effektiviseringsprojekt
  • Budgetering och budgetuppföljning
  • Business case och investeringsprojekt
Uppdragsgivare:
Din Bil Sverige AB

Ort:
Hammarby Sjöstad, Stockholm

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civilekonom och har ett par års erfarenhet från en ekonomiroll, exempelvis redovisningsekonom. Viktiga verktyg i denna tjänst är Excel, PowerPoint och Qlikview och vi ser helst att du är en van användare av dessa program. Vidare uttrycker du dig väl i både tal och skrift på svenska såväl som engelska.

Som person har du en väl utvecklad analytisk förmåga, är självgående, och har ett positivt och konstruktivt synsätt. Du drivs av att skapa resultat, att nå mål och har hög integritet. Du är tålmodig och noggrann, samtidigt som du kan lägga i en högre växel om det behövs då arbete mot tuffa deadlines förekommer. Tjänsten förutsätter god analytisk förmåga och förmågan att förklara komplexa samband. Som person inger och bygger du förtroende, har god förmåga att kommunicera och diskutera olika frågeställningar. Avslutningsvis har du ett stort intresse av och förståelse för affärsverksamheten "bakom" siffrorna.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Din Bil med Dfind Finance. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carin Wall på telefonnummer 0729-88 90 07 eller mail carin.wall@dfindfinance.se

Urval och intervjuer sker löpande varför vi vill rekommendera att skicka ansökan så snart som möjligt dock senast 2018-11-20. Till ansökan bifogas CV och personligt brev. Ansök via www.dfindfinance.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Carin Wall
Telefon 0729889007
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dfind Finance
Sista ansökningsdag 20 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Volkswagenkoncernen och representerar märkena, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Porsche och Volkswagen Transportbilar på de svenska storstadsmarknaderna. 2016 sålde Din Bil Sverige AB över 74 000 bilar varav drygt 40 000 nya personbilar och 6 000 nya transportbilar. Omsättningen uppgick till 16,7 miljarder SEK och bolaget har ca 2 000 anställda.