Lönespecialist till Din Bil Sverige

Lönespecialist till Din Bil Sverige

Är du en strukturerad och serviceinriktad löneadministratör / lönespecialist som vill arbeta med hela lönekedjan inom ett eget ansvarsområde? Söker du dig till ett väletablerat bolag och lockas av att få tillhöra en stabil lönegrupp med kunniga och trevliga kollegor? Läs vidare, vi kan ha jobbet för dig!

Tjänsten, som är en tillsvidareanställning på heltid och placerad på Din Bil Sveriges huvudkontor i Hammarby, ska tillsättas snarast. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Hos Din Bil Sverige blir du en av fyra lönespecialister som alla självständigt arbetar med lönehantering för totalt ca 2300 medarbetare, både arbetare och tjänstemän. Den välfungerande löneavdelningen ligger under HR och du rapporterar till en erfaren lönechef.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Här kommer du att ansvara för löneberedningen av Din Bil Stockholms cirka 800 tjänstemän i Agda PS. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat löne- och semesterberäkningar, kontroller, digitala körjournaler, utredningar samt semester- och årsskiftesrutiner. Du hanterar anställningsavtal och intyg, bonusar och provisioner samt administrerar ett stort antal tjänstebilar. Därtill rapporterar du pensioner och andra statistikuppgifter till berörda myndigheter samt stöttar och supporterar medarbetare och chefer gällande olika frågeställningar kring lön, kollektivavtal och tjänstebilar.

Tjänsten innebär förutom det praktiska arbetet med löneberedning också att medverka vid lönerevisioner samt till viss del att tillsammans med lönechef och gruppen kontinuerligt bidra till utveckling och effektivisering av löneprocesser.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av brett löneadministrativt arbete, gärna från ett medelstort företag. Du är van att hantera olika kollektivavtal och är väl insatt i lagstiftning och regelverk inom området där du håller dig regelbundet uppdaterad. Generellt god datavana och ett systemintresse ser vi som en självklarhet, kunskap i Agda PS är meriterande liksom en relevant påbyggnadsutbildning inom lön.

Rollen inkluderar många kontakter inom organisationen och passar dig som vill arbeta i en konsultativ specialistroll och som gillar att dela med dig av din kunskap inom området. Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter en utpräglad samarbetsförmåga och en hjälpsam och prestigelös inställning som bidrar till det redan idag positiva arbetsklimatet. Som lönespecialist är du givetvis detaljorienterad, strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta men du trivs också i en roll med variation av uppgifter där du vet hur du ska prioritera och hålla deadlines. Att leverera service på hög nivå och på ett affärsmässigt sätt är självklart för dig. Naturligtvis hanterar du information och frågeställningar inom lön med hög integritet och gott omdöme.

Om verksamheten

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna. Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Information om rekryteringsprocessen:
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.
Mer info
Kontaktperson Camilla Elfving
Telefon 070-551 30 31
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (2 dagar kvar)