Volkswagen Stockholm, Smista Söker Prissättare/Servicerådgivare

Volkswagen Stockholm, Smista Söker Prissättare/Servicerådgivare

Gillar du att vara en del av ett bra team, jobba med både människor och administration, samtidigt som du har många bollar i luften? Har du dessutom ett intresse för bilbranschen och motiveras av att optimera processer i syfte att utveckla vår kundupplevelse till ännu högre nivåer? Då kan det vara just Dig vi söker! Hos oss får du ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning
I denna roll kommer du att arbeta både som servicerådgivare och som prissättare, vilket innebär att du kommer att kombinera ditt arbete med att arbeta mot kund men även sitta backoffice och prissätta arbetsordrar. Dina främsta arbetsuppgifter är att ta hand om våra kunder i kundmottagningen samt gå igenom och prissätta arbetsordrar.

Du kommer att ansvara för att hålla nere väntetider, upprätta jobbkalkyler, svara på prisförfrågningar, kontrollera serviceprotokoll och hantera försäkringsfrågor. Datorn och människorna kommer att vara ditt främsta arbetsverktyg, vilket kräver social kompetens och en fena på administrativt arbete.

Dina Kvalifikationer
Du bör ha minst ett års erfarenhet inom bilbranschen, som servicerådgivare, direktmekaniker eller motsvarande erfarenhet där en stor del av arbetet bestått av både administrativa uppgifter och kundhantering. Viss teknisk kompetens är också meriterande.

För att passa för tjänsten är det ett krav att du har goda datakunskaper. Meriterande är om du har god kännedom av våra system Automaster, Etka och Elsa. B-körkort är ett krav. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift, samt kan behärska engelska.

Din Profil
Du behöver vara en ansvarstagande och flexibel person som är duktig på att kommunicera. Vi tar förgivet att du är en lagspelare och har lätt att verka med såväl kollegor som kunder, likväl är du van vid att ta ansvar för ditt egna arbete och säkerställer god kvalité på dina slutförda arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning som lätt smittar av sig. Du har en god verbal förmåga och trivs i en snabb och effektiv miljö.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.
Eftersom Volkswagen Stockholm eftersträvar en jämn könsfördelning så ser vi gärna kvinnliga sökande.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss/ Lediga tjänster. Skicka din ansökan snarast möjligt, dock senast den 31 december. Vi rekommenderar att söka omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Är du redan anställd hos oss sök
jobbet via "INTERNANSÖKAN", där du uppger referensnummer STVW18-254-29 i rutan för "personligt brev".

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ricard Hedenström på telefon
08-503 339 91 eller ricard.hedenstrom@vwstockholm.se

vill du veta mer om hur det är att arbeta med oss? Klicka in på länken nedan:

https://www.facebook.com/853458328026751/posts/2134899513215953/

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Kontaktperson Ricard Hedenström
Telefon +46 8-503 33991
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 31 jan (15 dagar kvar)