Skoda Sätra söker garantihandläggare!

Skoda Sätra söker garantihandläggare!

Gillar du att ha många bollar i luften och att ge service i världsklass? Har du dessutom ett intresse för bilbranschen och motiveras av att skapa relationer och samarbeta med andra? Då kan det vara just Dig vi söker till rollen som garantihandläggare!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Som Garantihandläggare hos oss kommer du huvudsakligen att bedöma och hantera anspråk enligt garantihandboken. Du kommer även att genomföra garantiinventeringar samt stötta övriga kollegor i processen. Du kommer löpande följa upp och säkerställa regelbunden rapportering av reklamationsmeddelanden i organisationen. I den här befattningen så kommer du att vara en viktig länk i vår servicemarknadsorganisation. Tjänsten är placerad i Sätra men du kommer även ha Södertälje som arbetsområde.

Kvalifikationer

För att passa för rollen bör du ha flerårig erfarenhet av att ha arbetat som prissättare, verkmästare eller motsvarande för att på så vis ha fått god förståelse för serviceprocessen.

Du har dessutom erfarenhet av administrativt arbete och tycker om att arbeta efter fasta rutiner och regler. Det är också starkt meriterande om du har erfarenheter från verkstadssystem såsom Automaster, Elsa och SAGA 2 samt har goda kunskaper i Officepaketet. Då du ansvarar för både Skoda Sätra och Skoda Södertälje innefattar det resande i tjänsten. Därför är B-körkort ett krav och du erbjuds även tjänstebil.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad och motiverad att göra ett bra jobb. Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot uppsatt mål. Ett strukturerat arbetssätt är en förutsättning för denna tjänst.

Du inser också vikten av att vara socialt utåtriktad och serviceminded eftersom arbetet innehåller såväl interna som externa relationer. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 1 december

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN" via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STSK19-159-18 i rutan för "personligt brev".

Vid frågor kontakta rekryterande chef Daniel Thelin via e-post: daniel.thelin@skodastockholm.se

Facklig representant Ledarna: Olle Ström på Olle.Strom@vwstockholm.se
Mer info
Telefon 08-503 33 000
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche och Volkswagen Transportbilar på de svenska storstadsmarknaderna.