Skoda Center Bredden söker två personbilsmekaniker!

Skoda Center Bredden söker två personbilsmekaniker!

Är du tekniskt kunnig och uppskattar duktiga och trevliga kollegor? Vill du jobba med bilar och representera ett varumärke under stark utveckling? Missa inte möjligheten till ett intressant och utvecklande jobb som personbilsmekaniker hos Skoda Center Bredden!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga tekniker. Arbetet består i att utföra service, enklare reparationer samt förebyggande underhåll på personbilar enligt tillverkarens anvisningar. I tjänsten ingår även kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du har minst ett par års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker/tekniker. Vi förutsätter att du som söker även har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner samt vara trygg i att arbeta självständigt. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort.

Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt. Det är meriterande om du genomfört Volkswagens internutbildningar och då i synnerhet Master Technician. Tekniska kunskaper om Skoda samt kunskaper i våra system Elsa och Automaster är också meriterande.

Personliga egenskaper

Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett bilintresse samt en god känsla för service.

Skoda Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 25 januari.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN" via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STSK19-186-31 i rutan för "personligt brev".

Vid frågor kontakta rekryterande chef Magnus Dehn via e-post: magnus.dehn@skodastockholm.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström på carl-magnus.lindstrom@dinbil.se
Mer info
Telefon 08-503 33 000
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 25 jan 2020 (40 dagar kvar)