Personbilsmekaniker till Volkswagen Stockholm Kista

Personbilsmekaniker till Volkswagen Stockholm Kista

Volkswagen Stockholm, Kista

Söker en mekaniker
Brinner du för att skruva och grotta ner dig i både stora som små felsöknings-, service,- och reparationsjobb. Är du även en glad, energisk och prestigelös person som bidrar med god stämning i teamet? Då kan det vara dig vi letar efter.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.


Tjänstebeskrivning

Som mekaniker på Volkswagen kommer du att utföra raka servicejobb, diagnoser, felsökningar reparationer och elektronikjobb på Volkswagen personbilar såväl som aggregatarbeten. Det är en självklarhet för dig att följa märkets standards och företagets kvalitetspolicy samt säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöregler. Du ingår i ett team på 14 duktiga och drivna mekaniker.

Kvalifikationer
Du som söker har fordonsteknisk utbildning och minst 1 års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete på personbilar. Erfarenhet av arbete med våra koncernmärken är meriterande. Utöver ditt tekniska kunnande är du van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner.

En förutsättning för arbetet är att du har datavana. Det är meriterande om du har erfarenhet av datasystem såsom Automaster, Odis, Elsa samt Etka eller likvärdiga system. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift samt engelska för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Du har minst B-körkort.

Personliga egenskaper
Du är driven, självgående och strukturerad samt säkerställer hög arbetskvalité på dina arbetsuppgifter. Eftersom att tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och ha god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du tycker om utmaningar och arbetar ihärdigt till arbetsuppgiften är slutförd. Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och en god känsla för service.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan
Ansök senast 14 april, vi arbetar löpande med urvalet så sök tjänsten redan idag.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN" via vår hemsida www.dinbil.se/ Företaget /Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STVW19-029-16 i rutan för "personligt brev".

Vid frågor kontakta rekryterande chef Kristin Vishaj via e-post: Kristin.Vishaj@vwstockholm.se

Facklig representant IF Metall Carl-Magnus Lindström

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Telefon 08-503 33 000
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 14 apr (26 dagar kvar)