Personbilsmekaniker till Volkswagen Hammarby

Personbilsmekaniker till Volkswagen Hammarby

Personbilsmekaniker

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding och representerar varumärkena Volkswagen, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna. Din Bil har idag ca 2200 anställda och finns etablerade med 38 driftställen i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra raka servicejobb, underhåll, felsökningar, elektronikjobb och reparationer. I tjänsten ingår även kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

Kvalifikationer

Du som söker har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning inom fordon. Du har även ett par års arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker, gärna med våra märken. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt.

Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift samt att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort. Kunskaper i Elsa och Automaster är meriterande.

Personliga egenskaper

Du som söker har stort ett bilintresse och har en god känsla för service. Du är en lagspelare som är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Vidare är du lojal, positiv och noggrann i ditt arbete samt van vid att hantera arbete i högt tempo.

Du kan arbeta självständigt i ett högt tempo för att uppnå dina personliga mål samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 januari.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Kostas Georgiadis via mail: Kostas.Georgiadis@vwstockholm.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström på carl-magnus.lindstrom@dinbil.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Telefon 08-503 33 000
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (4 dagar kvar)