Onlinevärd/värdinna

Onlinevärd/värdinna

Brinner du för sociala medier och beskriver dig som kreativ och nyfiken och inte är rädd för eget ansvar och nya utmaningar? Trivs du med att möta kunder digitalt och vill du tillsammans med dem skapa upplevelser i form av toppservice knutna till vårt varumärke? Då är detta jobbet för dig!

Missa inte möjligheten till ett intressant och utvecklande jobb samt chansen att representera ett varumärke på frammarsch och alltid med Skoda Stockholm i fokus.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning
Som digital hallvärd/värdinna kommer
dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att driva och bemanna chattfunktionen och medverka vid event för Skoda Stockholm. Arbetstiderna för tjänsten är mellan 12.00-21.00 då vi har som mest trafik på chatten och eventen bedrivs. Du kommer att vara placerad på vår anläggning i Bromma men svara i chattfunktionen för hela Skoda Stockholm.

Kvalifikationer
För denna roll ser vi en person som är
social, kommunikativ och en ambitiös lagspelare med ett starkt engagemang och ett stort intresse för att arbeta med sociala medier. Vi ser att du har arbetat minst 2 år inom något serviceyrke mot kund, där du har fått god förståelse för vikten av ett enastående bemötande mot kunder. Har du erfarenhet av influcenermarketing, dokumenterad utbildning inom media samt B-körkort är det meriterande, dock inget krav.

Personliga egenskaper
För att trivas med tjänsten bör du vara
en vinnarskalle som ser lösning före problem och som kan planera och strukturera ditt arbete på bästa och effektivaste sätt. Att vara självgående och driva arbetet framåt samtidigt som du ska ha en prestigelöshet i arbete med övriga kollegor ser du som en självklarhet. Genom din flexibilitet och positiva inställning bemöter du externa såväl interna kontakter med bravur.

Tycker du att social media i alla sorts
former är något för dig så kommer du vara vårat ansikte utåt i den elektrifierade världen.

Ansökan
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, 31 januari.

Är du redan anställd hos
oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN", där du uppger referensnummer STSK18-266-17
i rutan för "personligt brev".

Vid frågor kontakta rekryterande chef Anders Ericsson på telefonnummer 08-503 33943 alternativt via mail: anders.ericsson@skodastockholm.se
Mer info
Kontaktperson Anders Ericsson
Telefon +46 8 503 33 943
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)