Diagnostekniker VW/Audi Östermalm

Diagnostekniker VW/Audi Östermalm

Trivs du med att arbeta med felsökning i nära kontakt med kunder? Vill du dessutom få möjlighet att arbeta hos en märkesverkstad med flera duktiga mekaniker? Då kan du vara den person vi söker! Nu söker vi en diagnostekniker till vårt team på Audi/VW Östermalm.

Tjänstebeskrivning
Inom Din Bil och Audi Stockholm vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder så att de alltid är femstjärnigt nöjda. Du arbetar i enlighet med våra processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg för att prestera på samma höga nivå som våra bilar. Din huvuduppgift som diagnostekniker är att tillsammans med kund felsöka dennes bil. Reparation, elektronikjobb samt service på Audi och VW personbilar förekommer också i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Du som söker har 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, samt minst 3 års dokumenterad erfarenhet av arbete som tekniker på märkesverkstad. Du bör känna dig bekväm i din roll som tekniker och kunna utföra arbetet självständigt. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner.

Du kommunicerar på svenska och engelska väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. God datavana är en förutsättning för arbetet och kunskaper i Elsa, Odis och Automaster är meriterande. B-körkort är ett krav. Tidigare erfarenhet av kundbemötande är meriterade.

Personliga egenskaper
Förutsättningar för denna tjänst är att du är noggrann, har en god känsla för service, samt att du är kommunikativ. Du har en förmåga att verka med såväl interna som externa kontakter, inger förtroende samt tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett bilintresse samt en positiv attityd som lätt smittar av sig. Det absolut viktigaste för oss är att du har en yrkesstolthet som gör att du alltid ger 100% för att lösa varje kunds problem med 100% kvalité.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil Gruppen och Audi Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan senast 19 maj. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Yakob Matta
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jobbahos.dinbil.se/
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.