Audi Sales Advisor, Nybilsförsäljning Hammarby Sjöstad

Audi Sales Advisor, Nybilsförsäljning Hammarby Sjöstad

Vill du vara med på Audis resa mot att bli ledande inom e-mobilitet och kundupplevelse? Audi Hammarby Sjöstad söker nu nya kollegor som vill vara med och driva Audis förändringsresa där omställningen till elektrifierade fordon och den digitala kundresan står högt i fokus. I rollen som Sales Advisor är det viktigt att du stimuleras av att nå högt uppsatta mål tillsammans med teamet på anläggningen samt att du drivs av att alltid arbeta för kundupplevelsen.

Tjänstebeskrivning
Som Sales Advisor inom Audi Stockholm är ditt huvudansvar att planera och genomföra försäljning till våra kunder utifrån given försäljningsprocess. Vidare är ditt ansvarsområde att säkerställa att serveringar kontinuerligt följs upp, att planera och genomföra nyprospektering av privat och företagskunder samt att aktivt planera och genomföra aktiviteter för att utveckla prospektering och anläggningens kundstock.

Som Sales Advisor kommer du att arbeta i ett team av kollegor där ni har fördelat ansvar i försäljningsprocessen vilket kräver att du är en god lagspelare som trivs med att coacha och hjälpa dina kollegor, då du i din roll ansvarar för att uppfylla dina personliga försäljningsmål men samtidigt därigenom uppnå teamets totala budget inom nybilsförsäljning. Du ansvarar även för att aktivt bygga upp långsiktiga affärsrelationer och lojalitet hos våra nybilskunder.

Tillsammans med dina kollegor ska du sköta bilhallen och digital annonsering. Du kommer även att planera, aktivt delta och representera Audi på olika säljaktiviteter och events.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har 2-3 års erfarenhet av försäljning med goda resultat. I tidigare arbete har du en byggt upp en erfarenhet av att arbeta strukturerat utifrån en given försäljningsprocess med eget budgetmål och lönsamhetsansvar. Har du tidigare erfarenhet av att utveckla processer och att arbeta med uppsökande och relationsbyggande försäljning är det meriterande.

Godkänd gymnasieutbildning och någon form av dokumenterad säljutbildning är ett krav. Har du därtill relevant vidareutbildning inom ekonomi/försäljning eller certifiering inom Audi eller något av VW koncernens märken är det högst meriterande. Du har därtill goda system,- och datakunskaper samt du behärskar svenska och engelska väl både i tal och i skrift. Du är tekniskt intresserad och meriterande är om du har viss ledarskapserfarenhet samt kunskaper i säljstödssystemet SAMS. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, engagerad och målinriktad med en stor ödmjukhet och vilja att arbeta i team och att alltid bygga relationer, både till kunder och till kollegor. Du har en god förmåga att skapa struktur och att uppnå resultat, samt att bygga långsiktiga relationer till kunder. I din roll faller det sig naturligt att agera mentor åt och coacha dina kollegor till att nå anläggningens mål. Eftersom vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål är det viktigt att du är en lagspelare som gärna ser att du själv och teamet lyckas. Arbetsuppgifterna är varierande och tempot stundtals högt, varför vi ser att du har en god strukturell förmåga och kan hantera flera processer samtidigt. Vi ser även att du kan kommunicera och bygga relationer på olika nivåer i företaget, vilket lägger vikt i att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta och verka i team.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil Gruppen och Audi Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 20 maj.

Om du har några övriga frågor kring tjänsten, kontakta rekryterande chef Pontus Strand
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jobbahos.dinbil.se/
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.