Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Nu söker vi dig som trivs i mötet med kunder och där du är med i kanske ett av livets viktigaste och största köp. Du gillar att arbeta i en föränderlig bransch där kunden alltid är i fokus och där du arbetar efter individuellt uppsatta försäljningsmål.

Tjänstebeskrivning
Som säljare av begagnade bilar hos oss kommer du att ingå i ett team på 4 säljare där vi alla är engagerade och brinner för försäljning. Vi har roligt tillsammans och samtidigt är vi målfokuserade.

I rollen kommer du att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, från första kontakt med kund till att följa upp avslutad affär. Du är bekväm med att arbeta med telefon och e-post som kommunikationskanal.

Att kunden känner sig trygg och väl bemött under sin affär med oss är ett av våra viktigaste uppdrag för att skapa nöjda och återkommande kunder. Du kommer att få individuellt uppsatta försäljningsmål där du har säljledare och försäljningschef som stöd.

Det är viktigt att du likväl som oss förstår värdet av att arbeta professionellt, med kvalitét och att vi självklart har glädje i det vi gör. Du är öppen för att utvecklas i din roll som säljare och följer den säljprocess som gruppen har utvecklat tillsammans.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har godkänd gymnasial utbildning och som har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av relationsskapande försäljningsarbete. Du tycker om att bemöta kunder och genom dina erfarenheter har du fått god förståelse för hur du skapar nöjda och återkommande kunder.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att ha sålt och levererat bilar i ett flertal år, samt att du känner dig bekväm med att hantera hela säljprocessen självständigt, såsom försäljning, inbyten och nykundsbearbetning.

Du har förmåga att sätta dig in i nya datasystem och att arbeta administrativt. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Har du erfarenhet och kunskaper i säljstödsystemet SAMS är det meriterande B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som vår nya säljare ser vi att du är driven, engagerad och har en stark känsla för affärsnytta samt en förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du bör trivas i en roll med högt tempo och vara bekväm i att arbeta mot budgetmål eftersom du har ett eget lönsamhetsansvar.

Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på affärsförståelse är det viktigt att du kan prioritera det administrativa arbetet samt har förmåga att hantera perioder där du är igång med flera processer samtidigt.

Du gillar att utmana dig själv och har en positivitet som lätt smittar av sig. Du har högt kundfokus och vet värdet av goda relationer till såväl kunder, leverantörer och kollegor. Du vill precis som oss bidra till den goda stämningen och teamkänslan vi har på Volkswagen Värmdö.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att produktionen skall nå uppsatta mål. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag

Rekryterande chef: Chamoun Kourie
Facklig representant Unionen: Ian Elezovic

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (20 dagar kvar)