Säljare nya bilar

Säljare nya bilar

Vill du vara med och bygga upp ett relativt nytt distrikt på Värmdö. Här kommer du att arbeta både med befintliga kunder, men även arbeta proaktivt över telefon och i det fysiska mötet för att etablera nya kundkontakter och för att skapa potentiella affärer. För att trivas i denna roll bör du ha ett starkt driv och ett tålamod där du även kan hantera längre säljprocesser. Här blir du en del av ett team på en anläggning bestående av tjugo medarbetare.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Som säljare hos oss blir ditt främsta ansvar att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du kommer att arbeta långsiktigt och skapa relationer, men också driva försäljningsprocesserna framåt mot avslut.

Tjänsten innebär nybilsförsäljning av Volkswagen Personbilar samt Transportbilar, där du strukturerat kommer att offerera, skapa order, leverera bilar och följa upp affärer.

Du kommer att vara kundens kontakt genom hela processen och även ge kundstöd efter avslutat köp.

Du ska se till att våra kunder alltid blir utomordentligt bemötta under sin kontakt med oss samt även att den planerade volymen för sålda bilar uppnås. Proaktivt arbetet förekommer genom att ringa på nya och befintliga kunder. Du kommer mestadels jobba med uppsökande försäljning på distriktet Värmdö.

Du kommer tillsammans med dina kollegor att ansvara för bilarna i säljhallen, demonstrationsbilarna samt annonsering av bilarna på nätet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som får energi i mötet med andra människor och att du har minst två års erfarenhet från liknande roll med dokumenterade goda resultat från uppsökande försäljning. Detta har gett dig förmåga och insikt i hur du tar kontakt med nya potentiella kunder och skapar ett intresse för våra produkter. Har du erfarenhet av att arbeta med återkommande kunder och utifrån det har byggt dig ett nätverk är det meriterande. Har du arbetat med försäljning av transportbilar tidigare är det ett plus, dock inget krav. Du har god förståelse för att ett professionellt kundbemötande under hela processen, från första kontakt till avslutat köp skapar långvariga relationer och förhoppningsvis återkommande kunder.

Du har erfarenhet av att arbeta i datasystem samt ha goda kunskaper i Office-paketet. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som vår nya säljare är du social, har ett starkt driv, hög arbetsmoral och en förmåga att skapa relationer med personer på olika nivåer. Vi ser även att du har högt kundfokus och att du alltid säkerställer kvalitét på ditt arbete. Du tar egna initiativ för att hitta möjliga affärer men ser alltid till att följa bolagets uppsatta processer och rutiner.

Du är van vid att driva dina egna affärer och kan självständigt organisera och prioritera det dagliga arbetet.

Du är en lagspelare och har en positiv inställning där du är med och bidrar till en god arbetsmiljö i teamet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att produktionen skall nå uppsatta mål.

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 3 juli.

Rekryterande chef, Niclas Eisner

Facklig representant Unionen, Ian Elezovic

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (5 dagar kvar)