Gillar du att möta kunder via telefon och chatt och att alltid ge femstjärnig service? Då kan det vara just Dig vi söker som vår nästa Tidsbokare på VW Hammarby Sjöstad. Hos oss får du ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Dina uppgifter

Som tidsbokare hos oss så kommer du ha en viktig uppgift när det gäller att ansvara för inkommande samtal för bokning av service och reparationer. Tjänsten kännetecknas av mycket telefonkontakt med våra kunder, skapande av arbetsorders och samtal där man ger kunderna stöd och vägledning. Vid behov stöttar du dina kollegor i kundmottagningen med kundhantering.

En avgörande del i rollen är att se till att våra kunder blir femstjärnigt nöjda med vårt sätt att lösa deras ärenden/bokningar, varför vi förutsätter att du trivs med kundmöten.

Din erfarenhet

Du har godkänd gymnasieutbildning och gärna ett par års erfarenhet av att arbeta inom service- och försäljningsinriktade yrken med mycket kundkontakt. I tidigare arbete har du erfarenhet av att bemöta kunder på ett professionellt sätt, via telefon men även i fysiska möten. Har du tidigare arbetat som tidsbokare/servicerådgivare eller liknande tjänst inom motorbranschen är det meriterande men inget krav. Du bör ha goda kunskaper i Office-paketet och ha förmåga att arbeta i flera datasystem samtidigt. Har du ett bilintresse är det ett plus. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Din profil

Som person är du en god lyssnare och kan identifiera kunders olika behov samt ta du har lätt att ta till dig information. Du är noggrann, strukturerad och flexibel, med en positiv inställning som lätt smittar av sig både mot kund och kollegor. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. Det är viktigt att du är en problemlösare samt har en förmåga att hantera stressiga situationer på ett bra sätt, då du i tjänsten kan komma att möta många olika typer av människor och situationer.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Din Bil Gruppen och Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, dock senast 30 augusti 2022

Vid frågor kontakta rekryterande chef Kostas Georgiadis

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.vwstockholm.se
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (12 dagar kvar)