Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Vi söker nu vår nästa personbilstekniker som kommer att vara med och bidra till Volkswagen Hammarbys fortsatta framgång. Är det du?

Dina arbetsuppgifter

Som tekniker utför du i regel reparationer och felsökningar inom angiven reparationstid. Även viss service/underhåll kan förekomma. Du arbetar självständigt men samverkar också med ditt team på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat samt att nå en fem-stjärnig kundnöjdhet, likväl att ni alla är med och bidrar till en trivsam och välfungerande arbetsplats.

Inom Din Bil och Volkswagen Stockholm ska vi alltid säkerställa kvalitét och noggrannhet i vårt arbete för att nå en hög kundnöjdhet samt återkommande kunder. Du arbetar i enlighet med våra processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg.

Din erfarenhet

Du som söker har tre-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Du ska även ha minst tre års dokumenterad arbetserfarenhet som tekniker på auktoriserad märkesverkstad. Har du Högvoltsteknisk utbildning är det starkt meriterande. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god data- och systemvana. Har du kunskaper i Elsa, Automaster & Odis är det starkt meriterande. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Din profil

Driven, strukturerad och noggrann är egenskaper som beskriver dig som mekaniker och du har ett stort tekniskt intresse för bilar samt en god känsla för service. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité i ditt arbete, även i perioder med ett högt arbetstempo. Du kan arbeta självständigt för att uppnå dina personliga mål med kvalitét samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 8 juli.

Rekryterande chef, Kostas Georgiadis

Facklig representant IF Metall, Carl-Magnus Lindström

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.vwstockholm.se
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (7 dagar kvar)