Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Nu söker vi på Skoda Täby en kollega till vårt team av tekniker. Har du ett tekniskt intresse för bilar, är prestigelös och en problemlösare samt har drivet att alltid leverera ditt arbete med kvalitét? Då kan det vara dig vi söker! Det viktigaste för oss är att du har ett engagemang och ett driv att utvecklas i din roll som tekniker tillsammans med oss då branschen står i en förändring där digitalisering och elektrifiering är i fokus.

Dina uppgifter

Som tekniker hos oss tar du dig an alla moment som kan förekomma i din roll. Det innefattar service, underhåll, felsökning och reparationer. Du arbetar självständigt men samverkar också med ditt team på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda ekonomiska och kvalitetsmål samt nå en 5 stjärnig kundtillfredsställelse.

En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ, trivsam teamanda och en väl fungerande arbetsplats.

Din erfarenhet

Vi ser att du har tre-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom fordon. Har du utbildning inom HVT och eller HVE samt har du arbetat ett par år som mekaniker eller fordonstekniker är det högst meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska samt engelska, samt du har en god datorvana. B-körkort är ett krav.

Erfarenhet från arbete med våra märken och kunskaper inom Odis samt Elsa ser vi som meriterande men det är inget krav.

Din profil

Du har ett tekniskt intresse för bilar där du är nyfiken och öppen för den utveckling som sker i branschen med elektrifiering och digitalisering. Du trivs med att ge service och har alltid kundens behov i fokus. Som person är du en lagspelare som bidrar med god stämning och du kan samarbeta med både kollegor och kunder. Du är noggrann i arbetet och tycker om att ha mycket att göra samt du trivs med att sträva mot att nå de uppsatta mål som finns för teamet samt hela anläggningen. Ingen uppgift är för svår och du tar ansvar för att utföra ditt arbete från böjan till slut.

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 16 oktober.

För frågor kontakta rekryterande chef, Milad Toutoungi

Facklig representant IF Metall, Carl-Magnus Lindström

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.skodastockholm.se
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (12 dagar kvar)