Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Det är spännande tider för Porsche med nya modeller och stark volymtillväxt. Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och kommer därför öppna dörrarna för nya tekniker till vår anläggning Porsche Östermalm. Är du en driven lagspelare som vill jobba med ett av våra starkaste varumärken? Då ska du söka jobbet som tekniker hos oss!

Tjänstebeskrivning

Inom Din Bil och Porsche i Stockholm vill vi alltid leverera högsta kvalitetskänsla till våra kunder, så att de alltid är femstjärnigt nöjda. I din roll som tekniker kommer du att arbeta med ett team av duktiga medarbetare som tillsammans alltid har kundens behov i centrum. Du arbetar i enlighet med Porsche AGs processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg för att prestera på samma höga nivå som våra bilar. Dina arbetsuppgifter består främst av att utföra service och reparationsjobb på Porsches starka modellprogram. I rollen som tekniker rapporterar du direkt till Servicechef Östermalm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som tekniker.
Vi förutsätter att du som söker har 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande.
Utöver ett gediget tekniskt kunnande och intresse är du van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska.
Du är bekväm i din roll som tekniker och kan utföra arbetet självständigt. Du har god datorvana och kunskaper i Officepaketet. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och i skrift. B-körkort är ett krav. Om du har erfarenhet av Porsche bilar är det ett plus, samt i de system som vi använder så som PPN/PIWIS, PET och AutoMaster.

Personliga egenskaper

Du är en person som är teknikintresserad och du följer med i utvecklingen av allt inom ny bilteknik. Du tar dig an de dagliga arbetsuppgifterna på ett positivt och servicemedvetet sätt och du motiveras av utmaningar, utveckling och ansvar. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är självgående med ett flexibelt arbetssätt. Du är en lagspelare och du vill bidra till en god stämning och gemenskap. För oss är kundnöjdhet och långsiktighet viktiga hörnstenar, varför vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och din personlighet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil Gruppen och Porsche Stockholm värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Är du vår nästa Porsche-ambassadör? Skicka då din ansökan snarast dock senast 30 juni, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Vid frågor kontakta Servicechef Niklas Bergman

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (8 dagar kvar)