Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Porsche Center Danderyd fortsätter att växa och vi söker nu en ny kollega till vår anläggning i norra Stockholm. För en kort tid sedan invigde vi äntligen tillbyggnaden av vår nya verkstad och kan nu stoltsera med att vara Sveriges största Porsche verkstad. Det som också gör det hela ännu roligare är möjligheten att kunna växa i antalet medarbetare och addera fler medlemmar till Porsche-familjen.

Vi söker dig som vill vara med på resan till att stärka Porsche upplevelsen hos alla kunder. Du kommer att spela en viktig roll i vår ambition att skapa fler nöjda Porsche ambassadörer.

Dina uppgifter

Det sker en snabb utveckling inom bilglasområdet, vilket bland annat betyder att andelen glas i bilarna blir större, designen mer utmanande och funktionerna fler. Att byta och reparera bilglas innebär att arbeta med hela bilens säkerhet, från sikt till krocksäkerhet.

På Porsche Center Danderyd vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder. I din roll som bilglastekniker kommer du att arbeta med ett team av duktiga medarbetare som tillsammans alltid har kundens behov i centrum.

Du arbetar i enlighet med Porsches processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg. Arbetet är varierat men dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att utföra byte och reparation av bilglas på Porsches modellprogram.

Din erfarenhet

Vi söker dig med minst två (2) års erfarenhet av arbete som bilglastekniker eller liknande. Du är bekväm i din roll som bilglastekniker och kan utföra arbetet självständigt.

Du är van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god datorvana och kunskaper i Officepaketet. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och i skrift. B-körkort är ett krav.

Din profil

Du tar dig an arbetsuppgifterna på ett positivt och servicemedvetet sätt och du motiveras av utmaningar, utveckling och ansvar. Du är en lagspelare och vill bidra till en god stämning och gemenskap.

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 10 augusti 2022.

Vid frågor kontakta verkstadschef: Stefan Arekrans

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (12 dagar kvar)