Strateg inom digitalisering till Digital Strategi

Strateg inom digitalisering till Digital Strategi

Vi söker en kreativ Digital Strateg med fokus på inbound marketing till managementbolaget Digital Strategi i Stockholm (Östermalm)

Vill du arbeta i en position med höjd, fokus på affärsnyttan och hands-on ansvara för de digitala framstegen som gör skillnad för våra kunder nu och i framtiden? Sök då tjänsten som Digital Strateg idag!

Vi erbjuder dig

Här erbjuds du en roll där du i nära dialog med kunden tillsammans kartlägger och tar fram en strategi inför den digitaliseringsresa man står inför med fokus på att generera försäljning/leads.

Här får du använda din digitala "verktygsportfölj" för att på en mer övergripande nivå driva igenom förändringar som effektiviserar för kundens vardag här och nu men även mer långsiktigt. Du får vara operativ och bidra med praktiska kunskapar och lösningsförslag för att uppnå mål och resultat hos dina kunder samtidigt som du tillsammans med ditt team både genomför och utbildar kunden i utförandet.

Du blir ansiktet ut mot kunderna och är en viktig nyckelspelare där du äger en stor del av ansvaret kring Digital Strategis affär. Du tillhör ett team som tillsammans skapar värde och resultat. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med stora visioner för både affär och medarbetare och tillsamanas utvecklar ni er själva som bolag och era kunder.

Det här gör du hos oss

Du kommer bland annat få arbeta med att:
 • Välja, utveckla och prioritera kanalval utifrån projektbudget
 • Proaktivt utveckla kundens digitala leverans och portfölj inom tilldelade ansvarsområden
 • Bistå i utvecklande och ägarskap för marknadsföringsprojekt hos våra kunder, vilket innebär bland annat:
 • Sätta mål, estimat och prognoser för leads och försäljning i projekt, samt äga ansvar för leverans baserat på detta
 • Fortlöpande kunna skapa kundgrupper och segmentera kunddata och implementera i digi-tala kanaler
 • Äga ansvar för tidsplaner, slut- och del-leveranser för projekt enligt agil arbetsmodell
 • Rapportera resultat, nyckelfynd och avvikelser på löpande basis
 • Ansvara för KPI:ere, hantering mätpunkter och datainsamling
 • Pedagogiskt redogöra för syfte och mål och kunna hålla utbildning med juniora resurser och kund
Ditt team och arbetsplats

Digital Strategi sitter i attraktiva lokaler centralt i Stockholm, Östermalm. Ett stenkast från Fältöversten och t-bana Karlaplan.

Vi arbetar också som team ute hos kund flera dagar i veckan då en viktig del av vårt löfte är att vi genererar resultat tillsammans. Tillsammans som team och tillsammans med kund. Våra kunder är också centralt placerade.

Mer om dig

Vi söker dig som i denna position vill ta ditt hantverkskunnande och din strategiska blick vidare och få möjlighet att vara med att driva förändring hos digitalt mer omogna kunder. Du vill få chansen att visa på resultat, förmedla insikter, sätta processer och lära kund nya arbetssätt.

Vi söker dig som kan axla rollen som "kanalstrateg" med volymsansvar. Du har för vana att kunna identifiera automatiserings initiativ, sätta KPI:er och lägga estimat och också vara pedagog. Du brinner för hantverket och har ett datadrivet arbetssätt med fokus på att generera volym och försäljning i ryggmärgen. Du har erfarenhet av/- arbetar med några av följande områden:
 • SEM/ SEO
 • Google analytics/ tag manager
 • Marketing Automation
- Förmåga att skapa olika målgrupper och segmentera kunddata
- Förmåga att hantera färdigsegmenterad kunddata
- Förmåga att skräddarsy långa flöden med stöd av relevanta teorier etc

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Alexandra Örnhall
Telefon 0725240635
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, UX & Webbdesign, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Hemsida https://adadigital.se
Sista ansökningsdag 28 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se