Account Manager till Digital Inn

Account Manager till Digital Inn

Om mig,

Jag heter Fredrik Magnusson och har nu fått möjligheten att bygga upp ett nytt affärsben inom Digital Inn. Jag kommer från telekombranschen men har även varit ute och testat mina vingar i andra branscher. Som ledare kan du förvänta dig en lyhörd, ödmjuk och energisk person som brinner för att bygga starka grupper som tillsammans åstadkommer stora saker. Jag bryr mig om dig, jag vet att om du mår bra så kommer vi tillsammans att göra ett fantastiskt jobb.

Om rollen,

Som Account Manager hos oss kommer du ingå i en grupp om 5 personer som huvudsakliga uppgift är att skapa affärsnytta. Detta gör vi genom att bygga upp egna kundportföljer som vi utvecklar och gör lönsamma. I takt med att din portfölj växer så kommer din roll också utvecklas. Till vårt förfogande har vi Apples hela produktportfölj och även möjlighet att flera världsledande produkter. Vi utgår ifrån våra nya lokaler i Kista och kommer tillsammans se till att skapa en arbetsplats som man älskar.

Om dig,

Du är en person som har huvudet på rätt ställe. Du gillar sociala tillställningar och har kanske ett förflutet inom idrottens värld där tävling och att vinna ligger dig varmt om hjärtat. Du har arbetat inom försäljning i några år och känner dig redo att ta nästa kliv. Nästa kliv behöver inte innebära en ny roll utan det kan innebära ett miljöombyte där du känner att du vill kunna vara med och påverka. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta mot företag eftersom den första tiden hos oss kommer präglas av nykundsbearbetning.

Övrigt,

Lön, 25000:- + provision

Möjlighet till tjänstebil

25 dagar semester

Arbetstid 08.00-16.00
Mer info
Kontaktperson Fredrik Magnusson
Email Mejla Fredrik Magnusson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.digitalinn.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss,

Vi är idag Nordens starkaste Apple Premium Reseller-partner på B2B sidan och är dessutom Sveriges starkaste och största Apple Premium Service Provider. Det betyder att vi lever upp till höga krav på kundnöjdhet, snabbhet och kompetens så att du kan vara säker på att du alltid får snabbast och bästa möjliga service på din Appleprodukt.