Mjukvaruutvecklare / Software Engineer

Mjukvaruutvecklare / Software Engineer

Vi på Digital Edge hjälper etablerade bolag att lyckas med ny teknik. Vi gör framtidsteknik lika snabb och enkel att använda för stora organisationer som det är för startups. Vi paketerar förmågor, arbetssätt och mindset som traditionellt finns hos startups i ett format som fungerar för större företag.

Om Digital Edge

Digital Edge grundades för fyra år sedan i Stockholm av tre ingenjörer från KTH med bakgrunder inom bland annat data och maskininlärning. Till sin hjälp hade de även en initiativtagare med över trettio års erfarenhet från McKinsey. Sedan dess har vi vuxit och är nu ett team på nio heltidsutvecklare och har kontor på Nybrogatan i Stockholm. Vi vill bli dubbelt så många under 2021.

Våra kunder är allt från stora, multinationella bolag till mindre, lokala aktörer. Det sägs att "software is eating the world", vi jobbar därför med kunder från alla industrier såsom sjukvård, retail, bank och finans, mode, media, underhållning, skog och så vidare.

Det du kommer få göra hos oss

Du kommer att vara en del av ett ungt team som arbetar på agila kundprojekt som vanligtvis sträcker sig över sex-nio veckor. Vi strävar efter att våra lösningar ska bli en naturlig del av våra kunders produktlinor och att få ansvar att vidareutveckla och underhålla dem även över tid. Du kommer att utveckla de här lösningarna från scratch i vår tech stack som bland annat innehåller
  • Microservices med infrastuktur som Code in the Cloud (vanligtvis genom AWS, men även Azure och GCP)
  • Test-driven utveckling med continuous integration and delivery (CI/CD)
  • Modulära, skalbara backends i Go eller Python
  • Front-end-utveckling i Vue eller Svelte
  • Relational databases i SQL eller graph databases baserade på GraphQL och Dgraph
  • Maskininlärning i Python med fokus på prediktiv analys, computer vision och NLP
  • Lösningar med 3D-printad hårdvara, vanligtvis kontrollerad av en Raspberry Pi
Vem du är

Du är en ingenjör som nyligen eller precis tagit examen från universitetet. Du gillar att lära dig nya saker, speciellt när det kommer till det nyaste inom tech.

Du har
  • Nyligen tagit din ingenjörsexamen eller håller på att ta din ingenjörsexamen (data-relaterat är ett stort plus!)
  • Erfarenhet inom programmering
Hur du ansöker

Vi rekryterar löpande, så klicka in på https://www.digitaledge.se/ansok så snart som möjligt och fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Nyckelord: AI, Artificiell Intelligens, Artificial Intelligence, Maskininlärning, ML, Machine Learning, NLP, Humanoid Robotics, Front-end, Back-end, small company, litet företag, startup, in-house, bildigenkänning, Computer Vision, Data Science, Data Scientist, Software Engineer Mjukvaruutveckling

Instagram @teamdigitaledge
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/teamdigitaledge/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://digitaledge.se
Sista ansökningsdag 19 juli 2021 (37 dagar kvar)