Junior B2B säljare till AI-företag

Junior B2B säljare till AI-företag

Digital Edge är ett AI-företag som utvecklar system baserat på den senaste tekniken inom allt från bank och finans till fastighetsbranschen till skogsindustrin. Vi är ett team på 9 unga ingenjörer från bl.a. KTH med kontor på Östermalm i centrala Stockholm.

Vi söker nu en driven junior säljare som vill vara med på resan att ta våra lösningar till en bredare marknad.

Det du kommer att göra

Med stöd från bolagets grundare kommer du att lära dig om våra tekniska lösningar samt pitcher och presentera dessa för potentiella kunder, främst digitalt men ibland även genom fysiska platsbesök. Fokus kommer att vara på outbound sales där du kommer att få en central roll i att identifiera vilka potentiella företag och nyckelpersoner som skulle kunna vara intresserade av våra lösningar, samt att nå ut till dem.

I många fall kommer våra standardlösningar behöva specialanpassas efter kundens specifika önskemål och då behöver du kunna göra en övertygande presentation av hur detta kan gå till. De tekniska bitarna kommer du självklart kunna få hjälp med från våra ingenjörer.

Vi har en platt organisationsstruktur och uppskattar när du kommer med egna idéer. Vi erbjuder en konkurrenskraftig grundlön med möjlighet till prestationsbaserad bonus.

Vem du är

Du är en driven och extrovert person som älskar att prata med nya människor.

Eftersom våra kunder främst befinner sig i Sverige är det viktigt med en professionell nivå inom svenska både i tal och skrift. Samma gäller för engelska.

Den bistra verkligheten är att de flesta kundkontakterna kommer att sluta med ett "nej tack". Därför är det viktigt att du har en hög grad av "grit". Dvs trots motgångar så räds du inte nya utmaningar i att fortsätta försöka hitta nya kunder att kontakta.

Du kommer att göra många presentationer, så en fingertoppskänsla för det grafiska samt kunskap inom PowerPoint/Google Slides/Keynote är meriterande.

Det är även ett plus i kanten om du har tidigare säljerfarenhet.

Hur du ansöker

Gå in på https://airtable.com/shrDn9pYNzNuR4SV7?prefill_Role=Sales&hide_Role=true och fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.

Valfritt, men meriterande om du under fältet för CV även bifogar en PowerPoint-presentation (som du exporterat till en PDF) som demonstrerar din presentationsförmåga.

Tidsplan

Anställning påbörjas i början av september så vi tar löpande emot ansökningar och kommer att tillsätta platsen så fort vi hittar en lämplig kandidat. Dvs ansökan är öppen under hela augusti, men tveka inte på att ansöka så fort som möjligt!
Mer info
Email Mejla Digital Edge AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://digitaledge.se
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Digital Edge grundades för fem år sedan i Stockholm av data- och maskininlärningsingenjörer från KTH och en initiativtagare med över tre decenniers erfarenhet från McKinsey. Sedan dess har vi expanderat och är nu ett team på nio heltidsutvecklare med ett kontor på Sibyllegatan i Stockholm.

Vi har under våra första år gjort projekt inom en rad olika områden och inom en uppsjö av branscher, alltid med tekniken i centrum för vårt arbete. Det har kunnat handla om allt ifrån hur man upptäcker fel i produktionslinor med hjälp av bildigenkänning, hur man automatiserar repetitiva uppgifter med hjälp av maskininlärning och hur man skapar en häftig kundupplevelse med hjälp av humanoida robotar. Vi har blivit experter på att gå från ax till limpa och skapa nischade produkter.