Country Manager

Country Manager

Didac är en av de mest erfarna leverantörerna av e:learning och tillhörande tjänster på den Skandinaviska marknaden. Huvudkontoret ligger i Oslo och man vill nu rekrytera en Country Manager, med ansvar för den svenska marknaden - med huvudansvaret att vidareutveckla verksamheten i Sverige. För att säkra hög marknadsnärvaro kommer Country Manager snarast efter tillträde rekrytera en direktrapporterande säljare till sin organisation.

Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera den viktiga och spännande befattningen - Country Manager Sverige till Didac, med placering i Stockholm.

Rollen som Country Manager innebär huvudansvaret för att vidareutveckla Didacs verksamhet och position på den svenska marknaden - en region med mycket stor potential. Rollen är ny vilket innebär att den kommer vara dynamisk och du kommer ges stort utrymme i att utforma den tillsammans med VD - som är placerad i Norge, Oslo. Didac har flera stora kunder i Sverige vilka du som Country Manager kommer underhålla och utveckla, men man önskar även bredda sin kundportfölj - där du som Country Manager skapar affärer genom hög marknadsnärvaro och relationsbyggande. Detta kan ske genom t.ex. mässor, konferenser och kundkvällar, men Didac använder sig även av en mötesbokningstjänst, som kommer bidra till att skapa intressanta kundmöten. Ditt erbjudande till marknaden är starkt - en användarvänlig cloudbaserad helhetslösning inom digitalt lärande. Då denna rekrytering innebär en tydlig satsning på den svenska marknaden kommer Country Manager inom kort efter anställning rekrytera en säljare till sin organisation. Som Country Manager rapporterar du till VD.

Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet av systemförsäljning eller kompetensutveckling - du har självklart ett starkt intresse för mjukvara, LMS och lärande i organisationer. Du är van att arbeta strukturerat och att ta stort eget ansvar för din säljprocess och dina resultat.

Som person är du:
  • Entrepenöriell - du lockas av möjligheten att vara med att vidareutveckla och växa ett redan framgångsrikt företag och starkt varumärke på den svenska marknaden.
  • Förtroendeingivande, lyhörd och socialt säker.
  • Relationsbyggande och nätverkande - du trivs i en roll där du är ansiktet utåt för Didac på den svenska marknaden.
  • Genuint nyfiken och intresserad av dina kunders verksamheter, utmaningar och möjligheter.
  • Tydligt resultatorienterad - du triggas av möjligheten att vara en nyckelperson i uppdraget att skapa tillväxt på den svenska marknaden.
  • Uthållig och långsiktig med högt driv och stark framgångstro.
Om du besitter dessa egenskaper och dessutom ser dig själv som en stabil och grundtrygg person - då kanske detta är utmaningen för dig!

Du erbjuds en spännande och viktig roll som Country Manager i ett stabilt och lönsamt bolag, med mycket stark position på den nordiska marknaden. I rollen som Country Manager kommer du arbeta med ett antal av nordens största bolag, där de lösningar du erbjuder bidrar med stort värde som skapar ökad effektivitet och lönsamhet. Den svenska marknaden har mycket stor potential och i rollen som Country Manager ges du möjlighet att, med stöttning från VD och Marknadschef i Norge, spela en nyckelroll i att utveckla och bygga vidare den svenska marknaden.

Rollen innebär stor frihet under ansvar - i ett företag som präglas av hög kompetens och ambitionsnivå, glädje, positivitet och engagemang, där beslutsvägarna är korta och du därmed ges stor möjlighet att påverka både arbetssätt och erbjudande. Förutsatt god prestation och positiva resultat ges möjlighet att gå in i rollen som VD för det svenska bolaget.

Känns den här rollen helt rätt för dig? Välkommen med din ansökan - urval sker löpande. Har du frågor, kontakta Made for Sales rekryteringskonsult Catarina Lennartsson på nedan telefonnummer.

Med över 15 års erfarenhet av utveckling av e:learningstjänster för nordiska verksamheter/organisationer har företaget fått en bred kompetens inom de flesta områden inom e:learning.

Didacs kunder återfinns inom olika branscher och använder sig av Didacs kompetens på olika sätt. Gemensamt för de flesta är att de använder sig av det webbaserade utbildningsverktyget för produktion, distribution och uppföljning av utbildningsaktiviteter. Med hjälp av Didacs verktyg kan deras kunder utveckla allt från små webbaserade utbildningssekvenser till kompletta utbildningsprogram bestående av webbutbildning, samlingar och inlämningsuppgifter.

Didac hjälper till med design och byggnation av företagsinterna akademier - i hela processen från produktion av innehåll till distribution, genomförande och uppföljning. Didacs erfarenhet från en rad stora företag/organisationer i Skandinavien är unik. Läs om Didac på www.didac.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Made For Sales
Sista ansökningsdag 29 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Made for Sales är ett rekryteringsföretag inriktat på tjänster inom försäljning. Vi har lång erfarenhet av försäljning och rekrytering och vet därmed vilka krav som ställs och vad som kännetecknar en säljare med stjärnpotential.