Butikssäljare för järn och färg

Butikssäljare för järn och färg

Butikssäljare till DN Färg Järn & Inredning

Nu behöver vi förstärka med en butikssäljare som drivs av försäljning och service!

Om tjänsten

En arbetsdag som butikssäljare på DN Färg Järn & inredning är aldrig den andra dagen lik. Främst så består din dag av att möta våra kunder, ge tips och råd samt guida dem i vårt produktutbud. Du ser till att det är ordning och reda så att vår butik är attraktiv för våra kunder och att sortimentet som finns till försäljning är väl presenterat och exponerat. Målet är att skapa en positiv kundupplevelse. Du samarbetar med dina butikskollegor där ni har ett gemensamt ansvar för hela butikens sortiment.

Vi söker dig som...

...brinner för och har erfarenhet av service och försäljning både till privat- och företagskunder. En fördel är om du har erfarenhet av att arbeta med produkter i vårt sortiment, främst inom färgavdelningen där vi bryter färg till kund över disk.

Du som är flexibel och kan prioritera vad som är viktigast för stunden kommer att trivas bra på hos oss. Att du är kundorienterad och har ett genuint intresse för våra kunders behov och verksamhet är avgörande. Du skall vara duktig på att skapa relationer både med nya och befintliga kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst där vi förväntar att man vill ge det lilla extra.

Om att arbeta hos oss

Vi vill vara den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål, likväl som vi vill ge god service till hemmafixare. Som butikssäljare hos oss har du ett intressant och omväxlande arbete där du kommer få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning, exponering och våra produktområden.

Vi erbjuder

Tjänsten är heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring. Butikens öppettider är måndag-fredag kl 06:30-19.00, lördag kl 10.00-14.00 och söndag 11.00-16.00.

Ansökan

Ansök via mail på adressen jobb@dnfarg.se . Märk din ansökan med: Butikssäljare 2019.
Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast dock senast 2019-11-30.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Email Mejla Dick Niklas Bygg & Inredning AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (33 dagar kvar)