Lönespecialist till Dibber, Stockholm

Lönespecialist till Dibber, Stockholm

Är du en person som är bra på att bygga relationer och har ett brinnande intresse för lön? Dibber söker nu en lönespecialist till deras växande koncern inom fristående förskola och skola med kontor i Sollentuna.

Brightby rekryterar nu en Lönespecialist till vår kund Dibber! I rollen som lönespecialist kommer du arbeta brett med hela löneprocessen. Du sitter tillsammans med 2 andra löneadministratörer och en lönechef.

Om Rollen

Du kommer tillsammans med dina kollegor hantera ca 1500 löner. Inom organisationen finns flera kollektivavtal vilket ställer krav på precision och struktur i administrationen. Rollen kommer även att innebära framtagande av rapporter, pensions- samt statistikrapportering. Du ansvarar även för årliga rutiner såsom kontrolluppgifter, semesterårsskifte m.m. I rollen ingår även hantering av ferie- och uppehållslön.

Dina kommande arbetsuppgifter

 • Samtliga moment som ingår i den månatliga löneberedningen
 • Administration i vårt HR och Lönesystem Flex
 • Tolkningar av kollektivavtal
 • Förmåner, pension och försäkringar
 • Kontakt med olika myndigheter
 • Support till chefer och anställda
Kvalifikationer och Erfarenhet
 • Har minst 3-4 års erfarenhet av brett löneadministrativt arbete
 • Har tidigare erfarenhet av att tolka kollektivavtal
 • Har en god systemförståelse och ett intresse av att lära nya system
 • Arbetat i lönesystemet Flex Lön och HR systemet Flex HRM
 • Arbetat med systemet Skolboxen för ferie- och uppehållslön
 • Arbetat med Friskoleavtalet
Personliga Egenskaper

Tjänsten passar dig som vill arbeta i en dynamisk miljö på ett bolag med högt tempo. Vidare tror vi att du gillar att bygga långsiktiga relationer då du kommer ha nära kontakt med bolagets chefer. Du har en förmåga att hantera en periodvis hög arbetsbelastning och håller samtidigt en hög kvalité i ditt arbete. Du har en mycket god samarbetsförmåga, samtidigt som du självständigt driver ditt arbete framåt. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Motivera därför väl varför du skulle passa för rollen.

Om Dibber

Dibber är en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor runt om i Sverige som just nu är mitt i en spännande förändringsresa. Koncernen har under 2017/2018 förvärvat flera bolag på den svenska marknaden med flera uppköp på gång. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers ambition är att få världens viktigaste värden att växa.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Lön: Enligt överenskommelse

Placering: Sollentuna, Helenelund

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
I denna rekryteringsprocess samarbetar Dibber med Brightby. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Brightby, Erica Sundin tel 072-857 31 70 eller mail erica.sundin@brightby.se Intervjuer sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi, bank, finans och försäkring, och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Brightby
Hemsida http://www.brightby.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.