Specialpedagog

Specialpedagog

Om företaget

Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Att vara en del av ett större företag har många fördelar. Vi har en gemensam kvalitetsavdelning, ekonomiavdelning, en HR-avdelning och flera stödfunktioner som jobbar varje dag med att hjälpa våra förskolor och skolor som vi nu utvecklar vidare. Målet är att dessa funktioner ska möjliggöra ett tydligt fokus på det som verkligen är viktigt - nämligen elevers lärande och möjlighet till utveckling!

Vi tycker att vårt uppdrag är något av det mest betydelsefulla man kan syssla med - att ge alla möjligheten till en likvärdig skola. Vår uppgift är att ge dem som arbetar i eller med skola de verktyg de behöver för att göra sitt jobb så bra som möjligt.

Vi tror på vikten av att varje elev får känna sig värdefull. Vi tror att arbetsro och trygghet syns i skolresultaten och att nyfikenhet och glädje ger de bästa förutsättningarna för lärande. Våra skolor ska vara en plats där både människor och kunskap kan växa.

Dina arbetsuppgifter

I ditt arbete som specialpedagog kommer du att ha ansvar för de traditionella arbetsuppgifter som hör specialpedagogsuppdraget till. Inledningsvis kommer en stor del av arbetet handla om att stödja lärare och finnas på plats i klassrummet för att skapa struktur och anpassningar som passar såväl klassen som enskilda elever. Du kommer att ingå i skolans EHT-team tillsammans med skolkurator och ansvarig rektor.

Tjänsten är ett uppdrag på 60-80% där du jobbar som konsult under höstterminen och är anställd av oss på Clockwork, med goda möjligheter till en tillsvidareanställning direkt på skolan därefter.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog med erfarenheter av att ha arbetat med allt från anpassningar i klassrum till kartläggning och åtgärdsprogram. Vi söker dig som både kan vara operativ men också ser till strategiska sammanhang. Du behöver vara van att handleda kollegor och inledningsvis kommer tjänsten innebära en del handfast arbete ute i klass.

Vidare har du lätt för att arbeta strukturerat och att driva flera processer parallellt. Du tar eget ansvar att arbeta självständigt men har lätt att kommunicera och samarbeta för att skapa goda relationer med såväl kollegor som elever.

Du har mycket goda kunskaper inom skolans styrdokument samt har de digitala kunskaper som krävs vid specialpedagogiskt arbete. Du kan formulera dig väl i både tal och skrift på svenska. Om du också kan använda dig av engelska i tal och skrift är det meriterande.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering