Sjuksköterska till vår pool sökes!

Sjuksköterska till vår pool sökes!

Vi erbjuder:
En spännande och mycket utvecklande tjänst till dig som vill göra skillnad i våra patienters liv. Du kommer att bli en viktig del av ett mycket professionellt och engagerat team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och biträden. Teamandan är stark och det är laget före jaget som genomsyrar arbetsklimatet på alla våra kliniker. Vi strävar efter lika arbetssätt och processer på alla kliniker och här blir du en viktig del i vår utveckling.

Arbetsuppgifter:
Vår poolpersonal åker till den klinik som behöver dem mest.
På våra kliniker erbjuder vi hemodialys och bästa möjliga vård baserat på patienternas individuella medicinska behov och med stort fokus på att våra patienter skall känna sig delaktiga och involverade i sin behandling. Vi utför dialysbehandlingar på uppdrag av och i nära samarbete med våra beställare.

Här kombineras omvårdnad och medicinsk teknik och vi erbjuder dig ett varierande, utvecklande och spännande arbete, med möjlighet till vidareutbildning i njurmedicin. Den ena dagen är sällan den andra lik och du arbetar i varierande tempo i nära samarbete med erfarna kollegor.

Legitimerad Sjuksköterska
Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från att arbeta på en dialysavdelning, men du kan även ha lång erfarenhet av exempelvis akutsjukvård eller intensivvård och ha ett intresse för att utveckla dig inom dialys. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt förmågan att samarbeta i team. Alla nyanställda erhåller en personligt anpassad introduktion där vi arbetar utefter Diaverums rutiner och processer tillsammans med din mentor. Om du inte har erfarenhet av dialys erbjuds ca 8 veckors introduktion.

Förmåner:
Extra pooltillägg utöver lön
Gratis SL kort
Möjlighet att gratis använda gym och pool vid Solnakliniken
Generös friskvårdspeng
Arbetstider mellan 7-19 (Dagpass eller kvällspass)
Klinikarbete måndag till lördag
Nära kommunikationer
Tillgång till vår interna utbildningsportal d.Academy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://global.diaverum.com/corporate/en/home/
Sista ansökningsdag 11 nov 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Diaverum är en världsledande leverantör inom njursjukvård. Vi bedriver verksamhet i 24 länder och erbjuder vård till över 40 000 patienter vid mer än 400 kliniker. Diaverum har idag dialyskliniker på fem orter i Sverige – Falköping, Nacka, Solna, Södertälje och
Järfälla. Mer information hittar du om Diaverum på www.diaverum.com.

Kom och väx med oss!