Löneadministratör till DHL Express

Löneadministratör till DHL Express

Om tjänsten

I din roll som löneadministratör tillhör du ett mindre löneteam som arbetar med hela lönekedjan från ax till limpa för både tjänstemanna- samt kollektivavtalslöner. Vi har idag vårt kontor i Bergshamra, Solna men kommer att till årsskiftet att flytta till nyrenoverade lokaler i Västberga.

I stort är arbetsinnehållet traditionellt med månatliga lönekörningar inklusive lön, sociala avgifter, bonus, pensioner etc. i kombination med årliga processer som till exempel lönejusteringar, årsrapportering av kontrolluppgifter, bonusutbetalningar samt avstämningar tillsammans med vår ekonomiavdelning. I rollen ingår löpande rapportering av statistik till interna och externa intressenter. Det löpande lönearbetet utförs i affärssystemet Visma Agda och tidrapporteringen i vårt workforce management system Quinyx.

Vad bidrar du med till teamet?

I tjänsten som löneadministratör förväntas du hantera det löpande lönearbetet med stort fokus på högsta möjliga kvalitet och effektivitet varpå vi ser att du har några års erfarenhet från självständigt lönearbete. Har du tidigare arbetat i Agda PS och/eller Quinyx är det meriterande. Medarbetarna på DHL Express går främst under kollektiv- och tjänstemannaavtalet (Transport) samt Ledarnas avtal, det är därför meriterande om du har erfarenhet av dessa sedan tidigare.

Vi ser att du är analytisk, lösningsorienterad och strukturerad med hög social kompetens samt trivs med ett kundorienterat arbete. Du är van att arbeta självständigt och sätter dig snabbt in i nya områden och situationer. Du har en konsultativ och serviceinriktad inställning gentemot de anställda och vill vara behjälplig vid lönerelaterade frågeställningar.

Som person är du glad, positiv, engagerad och självgående. Du har lätt för att samarbeta och ser utmaningen i att utveckla verksamheten genom ständig förbättring. Du är inte rädd för att säga till om det behövs men gör det med balans mellan respekt och resultat.

Varför ska du välja DHL Express?

DHL Express Sverige har fyra år i rad utsetts till ”Top Employer” och i år även fått den svenska utmärkelsen ”Topp 100 mest spännande arbetsgivare”- hos oss är det människorna som räknas! Därför har det alltid varit vårt mål att hitta och behålla de bästa medarbetarna världen över och tillsammans är vi stolta över att få vara med och bygga hela världens logistikföretag. DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter och nu söker vi dig som vill vara en del av världens mest internationella företag och måla världen gul.

I denna rekrytering samarbetar DHL Express med Wise Professionals. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Franzén Körlof (070-716 83 94, ulrika.franzen-korlof@wise.se) . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 7 juli (17 dagar kvar)