Vill du ha världens roligaste jobb?

Vill du ha världens roligaste jobb?

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som rekryteringskonsult hos oss på Dfind Finance får du arbeta i en professionell miljö med hög ambitionsnivå. Du får en fantastisk möjlighet att arbeta tillsammans med seniora rekryteringskollegor som kan bidra till din fortsatta utveckling.

Du får ett ansvar för att leverera rekryteringstjänster inom området ekonomi. Du har ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen från start till mål med försäljning, behovsanalysarbete, urval, fördjupade personbedömningar, referenstagning etc. Du kommer att arbeta med ett eget resultatansvar samtidigt som vi också arbetar tillsammans i teamet.

Kunskaper/ erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en akademisk examen gärna inom ekonomi. Det är mycket meriterande om du också har arbetat inom området ekonomi. Vi tror vidare att du, för att trivas hos oss, är engagerad, lyhörd och trivs med att arbeta i team. Då rollen innebär mycket konsultativt arbete hos kund är det förstås viktigt att du känner dig komfortabel med att möta kunder från olika branscher och olika bolag. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo samt att du har förmåga att skapa förtroende hos både kunder och kandidater.

Viktiga egenskaper för rollen är ett utpräglat affärssinne och ett resultatorienterat förhållningssätt. Vidare har du ett starkt engagemang i det du företar dig och ett genuint intresse för människor. För att lyckas i rollen som rekryteringskonsult behöver du även vara strukturerad och besitta god förmåga att planera din tid på ett effektivt sätt. Du har en positiv grundsyn och brinner för att lyckas i ditt arbete!

Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer information om tjänsten kontakta gärna Charlotte Hoflin, tfn 072- 701 67 57.

Sista ansökningsdatum: 2018-08-30
Mer info
Kontaktperson Charlotte Hoflin
Telefon 0727016757
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 31 aug (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi jobbar för att andra ska lyckas med målsättningen att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.