Teknisk säljare till Cumatix

Om jobbet

Arbetet innebär bland annat:
  • Skapa och utveckla affärer med nya och befintliga kunder.
  • Täta kontakter med underleverantörer för att hjälpa kunderna i deras utmaningar att hitta rätt teknisk lösning utifrån deras specifika behov.
  • Bygga långsiktiga kundrelationer för att förstå kundernas affärsmässiga och strategiska behov.
  • Att diskutera lösningsförslag med tekniska projektledare, konstruktörer samt inköpare hos kunden.
  • Att vara involverad i affären från koncept till serieproduktion.
Du erbjuds ett fritt och stimulerande arbete där du kommer att arbeta nära dina kunder och hjälpa dem med teknisk expertis och problemlösning. Det här är ett arbete för dig som har ett stort teknikintresse och gillar att bygga långsiktiga affärsrelationer. För att snabbt komma in i rollen erbjuds du ett introduktionsprogram som delvis sker internt men även med våra leverantörer. Du kommer också ha möjlighet att ta del av Addtech-koncernens affärsskola.

Arbetsgivare:
Cumatix AB

Ort:
Stockholm

Kvalifikationer:

Denna tjänst kan anpassas efter din erfarenhet och passar både en teknisksäljare med några års erfarenhet av försäljning och dig som har jobbat med teknik och teknikutveckling och som vill utvecklas inom affärsmannaskap och försäljning.

I botten har du ett gymnasieprogram med teknisk inriktning, en akademisk examen inom maskin, elektronik eller mekatronik är meriterande. Förutom svenska krävs goda kunskaper i engelska. Har du ytterligare något Nordiskt språk eller japanska är detta meriterande. I tjänsten ingår resor i Sverige och i Norden varpå körkort är ett krav. Övernattningar i tjänsten förekommer, ca 30-40 övernattningar/år.

Som person är du målmedveten och handlingskraftig och gillar att skapa långsiktiga affärsmässiga kundrelationer. Vidare är du strukturerad och uthållig och har en förmåga att förstå kundens affärer på en strategisk nivå. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och premierar ett affärsmässigt tänkesätt.

Cumatix erbjuder ett varierande och stimulerande arbete med frihet och ansvar. Tjänsten är tillsvidare och med start så snart som möjligt/efter överenskommelse.

För information:

I denna rekrytering samarbetar Cumatix med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Smith, 072-515 55 15.

Om Cumatix:

Cumatix AB är ett expansivt bolag som marknadsför komponenter inom området kontrollerad rörelse såsom servomotorer och feedbacksensorer. Försäljningen bedrivs projektorienterat med långa säljcykler och ofta kundunika lösningar. Vi riktar oss främst mot Nordiska OEM-tillverkare med stor andel export, men har även betydande försäljning i övriga Europa och Asien. Cumatix AB ingår i den börsnoterade teknikhandelskoncernen Addtech AB. Cumatix AB har kontor i centrala Stockholm.

Sökord:
teknisksäljare, teknik, försäljning, mekatronik, elektronik, OEM, servomotorer, kopplingar & bromsar, sensorer
Jobbfakta

Ring Jan Smith, 072-515 55 15

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Vi söker nu en teknisk säljare till Cumatix's organisation. Som teknisk säljare kommer du att vara ansvarig för försäljning av servomotorer, kopplingar & bromsar och sensorer mot Nordiska OEM-tillverkare. Kunderna finns i en rad olika branscher, från medicinteknik och fabriksautomatisering till fordon och försvarsindustri.