Elkraftsingenjörer sökes till framtida uppdrag

Elkraftsingenjörer sökes till framtida uppdrag

Elkraftsingenjörer sökes till framtida rekryteringar/konsultroller i Stockholm!

Vill du arbeta som elkraftsingenjör där du får sätta din professionella, sociala och nytänkande förmåga på prov? Dfind Science & Engineering letar just nu efter juniora och seniora ingenjörer med elkraftsbakgrund för framtida uppdrag inom bland annat provning, konstruktion, automation och teknisk projektledning. Anmäld dig redan nu!

Kravprofil:
  • Vi ser att du är antingen Civil- eller Högskoleingenjör inom berört området
  • Du har god teknisk förståelse och ett brinnande intresse för både kunder och affärer.
Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Ort:
Stockholm

Startdatum:
Löpande

Omfattning:
Heltid

För mer information kontakta
: Mirza Mulaosmanovic, mirza.mulaosmanovic@dfind.se

Organisations-/företagsbeskrivning:


Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.


Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering och urval sker löpande, så sök redan idag. Välkommen med din ansökan!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi ser fram emot din ansökan!

Nyckelord: konstruktion, elkraft, teknisk projektledning, automation, styrsystem, kretsscheman, testning, dokumentation, specifikation, e3, elmaster, PLC-programmering, ställverk, elmotorer, frekvensomriktare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 31 juli (36 dagar kvar)