Systemarkitekt/utvecklare inom kommunikationslösningar

Systemarkitekt/utvecklare inom kommunikationslösningar

Systemarkitekt/utvecklare inom kommunikationslösningar för kunds räkning

Har du en bakgrund som systemarkitekt/utvecklare och intresserad av att ta nästa steg? Vi söker dig som vill designa och vidareutveckla kommunikationslösningar för telefoni och internet för kunds räkning i Stockholm. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om rollen

Som systemarkitekt/utvecklare kommer du att arbeta med att säkerställa design, utveckling och driftsättning av kommunikations- och tekniklösningar internt inom verksamheten. Det kommer att handla om kommunikationssystem för internet och telefoni av varierade storlek och i rollen vidareutvecklar du även strategier för hela eller delar av verksamheten.

I rollen kommer du att:
  • Designa kommunikationssystem för internet och telefoni av varierande storlek
  • Arbeta med hela flödekedjan: från idé till implementation, drift och underhåll
  • Löpande kontakt och samverkan med leverantörer i Sverige och utomlands
  • Teknisk dokumentation
Du arbetar nära tekniskt sakkunniga kollegor och det dagliga arbetet sker både självständigt och i grupp.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i denna roll ser vi att har minst fem års arbetslivserfarenhet som systemarkitekt eller utvecklare där du kommit i kontakt med större och/eller komplexa nätverkslösningar för internet och telefoni. Vidare ser vi djupgående kunskaper inom TCP/IP, SIP (GW, Server, Proxy) samt arbetat med säkerhet inom nätverk.

Kunskap om TOR/Open VPN, 3G/4G/5G, Jabber/XMPP/IRC/ Skype for Business och Videokonferenssystem är meriterande men inget krav.

Som person är du serviceminded, strukturerad, lösningsorienterad och säkerhetsmedveten. Goda kunskaper i svenska (tal och skrift) är nödvändigt i rollen.

Eftergymnasial utbildning inom IT är meriterande likaså erfarenhet av kartläggning och systemering av arbetsprocesser.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn på marcus.grahn@dfind.se, 072-450 15 33.

Vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 28 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.