Systemadministratör till välkänt varumärke

Systemadministratör till välkänt varumärke

Kund

Vår kund är ett välkänt varumärke inom modebranschen med butiker och kontor över hela världen. Deras Service Desk ger IT-stöd och tekniskt bistånd till såväl interna som externa användare. För kunden är det viktigt att deras supporttekniker levererar service i världsklass.

Rollen

Du kommer att vara anställd av Dfind IT och arbeta på uppdrag hos vår kund. Du kommer att vara en del av ett team med både heltidsanställda och studenter. Du kommer att få mycket eget ansvar och behöver kunna hantera flera ärenden samtidigt, vilket ställer krav på struktur och att kunna prioritera. Ärenden som du primärt kommer att arbeta med är olika typer av beställningar, kontoadministration samt support på olika programvaror som de jobbar mycket med, bland annat Adobe. Arbetet innebär både servicedeskarbete samt support på plats i huset. Arbetsmiljön hos kunden är aktiv och effektiv; ingen dag är den andra lik.

Krav:
  • God kompetens kring och erfaren att arbeta med Windows Servers i olika versioner samt tillhörande roller - AD, DNS, DFS, NAP/Radius, DHCP, File&Print services.
  • God kompetens kring och erfaren med att jobba med Office365 och/eller Exchange
  • God kompetens kring och erfaren med att jobba med Data kommunikation -Routing, switching och WiFi AP:s
  • God kompetens kring och erfaren med att jobba med backupssystem likt Symantec BackupExec, Veeam, mf.l.
  • God kompetens kring och erfaren med att jobba med VMware ESX system och Hyper-V - Virtualiserade system
Meriterande:
  • Microsoft certifikat
  • God kompetens kring och erfaren med att jobba med ITSM system
  • God kompetens kring och erfaren med att jobba med SQL Services(databasplattformar)
  • God kompetens kring och erfaren att arbeta med övervakningsplattformar som t ex SCOM, HP Insight, OP5 och liknande. Särskilt stort plus vid arbete med SCOM
  • Azure lösningar och andra integrationsplattformar som BizTalk Cisco Meraki lösningar
Personlighet

Du är en användarorienterad, entusiastisk och skicklig lagspelare med stor analytisk förmåga. Du är lösningsorienterad, tar egna initiativ och har en stark egen drivkraft. För kunden är det viktigt att ge service av hög kvalitet och du behöver vara service minded. Du har enkelt att sätta dig in i användarens problem och anpassa ditt språk efter användaren. Du kommer att få en hel del ansvar och måste därför ha förmågan att prioritera ditt arbete.

Arbetsgivare:
Dfind IT

Plats:
Stockholm

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
Ansök snarast då vi intervjuar kandidater kontinuerligt.

För mer information:
Kontakta joanna.hansson@dfind.se

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som konsult hos oss på Dfind IT får du ett roligt och varierande arbete på några av Stockholms mest attraktiva företag. Vi ställer höga krav på att våra konsulter är lyhörda för kundens behov samt arbetar utifrån Dfinds värderingar. Vi kommer ge dig möjligheten till personlig utveckling samt ett rikt nätverk och roliga sociala aktiviteter!