Supporttekniker till ett servicedesk-team med mycket ansvar

Supporttekniker till ett servicedesk-team med mycket ansvar

Vem är du?

Vi söker dig som vill jobba med IT-support. Du kommer att vara anställd på Dfind IT och arbeta ute på uppdrag hos kund. Du kommer att arbeta i en servicedesk och bemöta människor både via telefon, mejl och även hjälpa användare på plats. Du kommer att få mycket eget ansvar och det ställer krav på att du är duktigt på att kunna prioritera. Vidare på sikt finns möjlighet att utvecklas i rollen som supporttekniker. Det är viktigt att du är trevlig, social och att du tycker om att träffa nya människor.

Det läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper, men vi ser gärna att du har erfarenhet av support och arbetat tidigare med bland annat felsökning, installationer på både hård- och mjukvara. Är du en servicestjärna som brinner för teknik och söker en i varierad vardag med mycket ansvar? Ansök nu!

Kvalifikationer

Vi vill att du har tekniska kunskaper samt erfarenhet av:
Windows, Active directory, Office 365 och något ärendehanteringssystem.

Du talar och skriver flytande engelska och svenska

Meriterande

Har jobbar i en servicedesk tidgare.

Uppdragsgivare:
Dfind IT

Ort:
Stockholm

För information
: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta joanna.hansson@dfind.se

Start:
Omgående

Organisations-/företagsbeskrivning

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar.

Keep Improving.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 31 dec (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som konsult hos Dfind IT har du goda karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.