Rättsväsendet söker supportagent

Rättsväsendet söker supportagent

Är du vår kunds nästa support agent? Är du intresserad av att ingå i en organisation där struktur och kvalitet står högt på listan? Vill du supportera Sveriges kanske trevligaste användare?

Alla vet att de finns, men endast några som har behörighet att komma in. Det är bara ett fåtal som vet vad som pågår innanför väggarna- inte ens Dfind vet det.

Men, vi lovar att du sitter tryggt hos denna kund, kanske tryggast i Sverige. Du supporterar dina kollegor som jobbar för hela befolkningens säkerhet. Dessutom kommer du att supportera Sveriges kanske trevligaste användare. Även om tidspassningen är viktig så är bra service ännu högre värderat.

I ditt uppdrag ingår att vara teknisk support till användarna runt om i Sverige. Du arbetar för en organisation som gör nytta och desken bemannas dygnets alla timmar. Du kommer att börja i en first line support och när du känner dig bekväm med ditt arbete så kommer du få möjlighet att ta Incidenter under nätterna tillsammans med en kollega.

För att vara aktuell för rollen så måste du uppfylla de flesta av kraven nedan:
 • Gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning med IT-inriktning
 • Mycket goda kunskaper i svenska (tal och skrift)
 • Minst ett års erfarenhet av arbete med IT-support med telefonen som redskap
 • Erfarenhet av felsökning av PC, kringutrustning och nätverkskommunikation över telefon
 • Minst ett års erfarenhet av arbete med Outlook och Microsoft Windows operativsystem
 • Du har erfarenhet av arbete med ärendehanteringssystem
 • Erfarenhet av att arbeta enligt ITIL.
Meriterande
 • ITIL-certifierad
 • Active Directory, eDirectory eller NetWare och
 • Remotehanteringsverktyg
 • Van att arbeta skift
Eftersom du kommer att vara en del av Sveriges säkraste arbetsplats så behöver du genomgå säkerhetsprövningar.

Frågor? Kontakta gärna tilda.stenmark@dfind.se

Uppdragsstart: Omgående, fram till sista december 2018 med möjlighet till 1 års förlängning. Det finns eventuella möjligheter att bli övertagen av kund.

Sista ansökningsdag: Sök omgående, intervjuer sker löpande

Arbetstider: mellan 00.00-24.00. Supporten är öppen dygnet runt. Skiftpass med viss hänsyn till önskemål kring arbetstider.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Stockholm

Organisations-/företagsbeskrivning
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult!

KEEP IMPROVING!

Key words: 1st line, first line, supporttekniker, IT-support, on-site, onsite, on site, onsitetekniker, servicedesk, operations, service desk, help desk, helpdesk,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.