Konsultchef inom IT

Konsultchef inom IT

Vi har kul på jobbet, vill du också ha det?

Nu söker vi en affärsdriven Konsultchef till Stockholm!

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Du kommer att ansvara för det viktigaste vi har på Dfind IT, våra konsulter. Du följer upp dem i deras vardag ute hos våra kunder genom en tät dialog både med konsulten och kunden.

Du deltar aktivt i arbetet med att hitta och attrahera kandidater genom att annonsera, söka, boka och intervjua potentiella Dfind konsulter. Du deltar även aktivt i att driva kunddialogen och hitta nya affärsmöjligheter hos våra kunder.

Kunskaper/ erfarenhet och personliga egenskaper:

Du är en lagspelande tävlingsmänniska som drivs av att ständigt utvecklas och bli bättre på det du gör. Vi tror att du tycker att det är roligt att träffa nya människor och att hjälpa dem till sitt drömjobb.

Vi vill att du är driven, resultatorienterad, strukturerad, noggrann, frågvis och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta utefter uppsatta mål.

Du har tidigare erfarenhet från rollen som konsultchef eller rekryterare i vår bransch. Meriterande om du arbetat med underkonsulter.

Vilka är vi som arbetar här?

Vi är en spännande mix, där var och en har sin egen ingång till IT-konsultvärlden. Någon är systemvetare, någon är ingenjör, någon är ekonom eller personalvetare och i oss alla bor en IT-nörd. Vårt arbete präglas av professionalism och intresse för teknik, vilket gjort oss till en av branschens största spelare.

Du kan förstås läsa mer om vad vi gör på www.dfind.se/it

Mer information om tjänsten
kontakta gärna Tomas Sjöstedt, tomas.sjostedt@dfind.se, tfn 072- 517 78 66.

Ansökan skickas till:
tomas.sjostedt@dfind.se

Sista ansökningsdatum:
Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 30 sept (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.