Konsultchef till Dfind IT

Konsultchef till Dfind IT

Tänker du på dig själv som en person med många strängar på din lyra? Tycker du att det lätt blir lite tjatigt med för enformiga arbetsuppgifter? Drömmer du kanske om ha ett jobb där du ställs inför nya uppdrag och kontakter nästan dagligen? Ett jobb med eget ansvar, massor av utvecklingsmöjligheter och nya kontaktytor och varierade utmaningar - ofta i ett nära samarbete med Sveriges häftigaste varumärken och med fokus på IT-sektorn?
Då tror vi att en roll som konsultchef hos oss på Dfind IT kan vara perfekt för dig!

Arbetsbeskrivning:

I rollen som konsultchef har du ett mångfacetterat uppdrag som går ut på att matcha tillgång och efterfrågan av IT-konsulter hos våra kunder på Stockholmsmarknaden - med andra ord att hitta den perfekta matchningen mellan konsult (arbetstagare) och kund (arbetsgivare) för att båda parter ska kunna växa och nå sin fulla potential.
Du jobbar i en nära dialog med både konsulter, som du har personalansvar för, och kunder som du både identifierar, säljer in konsultlösningar hos, och utvecklar.

Stort fokus i rollen som konsultchef ligger också på search - det vill säga att utifrån din djupa kundkännedom identifiera rätt konsulter, på rätt ställe i karriären och närma sig dem med relevanta och spännande erbjudanden och möjligheter tillsammans med oss.

Här får du alltså en unik möjlighet att komma nära, och lära känna, många stora verksamheter - liksom du får ett viktigt uppdrag som närmsta chef till de IT-konsulter du anställer och vårdar.
Utöver en nära dialog med kunder och konsulter har du dina kollegor på Dfind IT, både lokalt och nationellt, att hämta hjälp, energi, inspiration, kunskap och glädje hos. Med andra ord är detta en roll med ett stort antal kontaktytor, både intern och externt.

Kvalifikationer:

För att trivas bra och lyckas väl i denna roll tror vi att du är en lagspelare och tävlingsmänniska som drivs av att ständigt utvecklas och bli bättre på det du gör. Vi tror dessutom att du tycker att det är roligt att träffa nya människor och att hjälpa dem till sitt drömjobb.

Vi vill att du är driven, resultatorienterad, strukturerad, noggrann, frågvis och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta utefter uppsatta mål. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med search, det är även starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av någon typ av personal/gruppledning.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsultchef hos oss på Dfind IT kommer du att utvecklas!
Vi är en del av Randstad, ett globalt bolag med lokal närvaro, med en nationell kundportfölj som många i rekryterings- och bemanningsbranschen bara kan drömma om.
Här är ingen dag den andra lik - och du kommer att utveckla dina förmågor inom relationsförsäljning, kompetensbedömning, personalledning, arbetsrätt, avtalsfrågor...ja, det mesta faktiskt.

Vilka är vi som arbetar här?
Vi är en spännande mix, där var och en har sin egen ingång till IT-konsultvärlden. Någon är systemvetare, någon är ingenjör, någon är ekonom eller personalvetare och i oss alla bor en IT-nörd. Vårt arbete präglas av professionalism och intresse för teknik, vilket gjort oss till en av branschens största spelare.

Du kan förstås läsa mer om vad vi gör på www.dfind.se/it

Dfind är en del av det globala HR-serviceföretaget Randstad som med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är världens nästa största företag inom HR-service. Vi på Randstad brinner för att ge människor meningsfyllda arbeten, en start i karriären, eller en fortsättning på den som är - precis som Randstad gjort sedan 1960. Som en produkt av detta arbete utsågs vi i september 2017 till världens bästa HR-företag i social hållbarhet enligt Dow Jones Sustainability Index ("DJSI").

Omfattning: Heltid och tills vidare med sex månaders provanställning


Sista ansökningsdag:
2018-09-27 men urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Vänligen kontakta
Tomas Sjöstedt, Business area manager via: tomas.sjostedt@dfind.se tfn072- 517 78 66 eller Angelica Gustafsson, HR Talent partner via: angelica.gustafsson@randstad.se, tfn:070 403 91 75

Observera:

På grund av bestämmelser i personuppgifts- och GDPR-lagstiftningen har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökan via e-post, vi ber dig därför inkomma med ansökan via vår annons.

Har du en funktionsnedsättning och har behov av stöd vid

ansökan
välkomnar vi dig att fylla i vårt formulär via: https://www.randstad.se/arbetssokande/jobb/stod-med-ansokan/201156485/ så kontaktar någon av våra supportmedarbetare dig.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT, IT-Konsult, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 27 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.