IT-tekniker Stockholm

IT-tekniker Stockholm

IT-tekniker till ett spännade uppdrag!

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Keep Improving.

Keywords: onsite, On site, onsitetekniker, erfaren, support, utrullning, HW, teknisksupport, itsupport, supporttekniker, it tekniker, jobb, arbete, IT, VIP, VIP-support, Kista, Norrort, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 31 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Om uppdraget

Vår kund, ett av världens ledande telekombolag stationerat i Kista, genomför just nu ett stort projekt för att förnya sina anställdas hårdvara. Hos dem kommer du att ingå i ett team som dagligen sköter logistik, installation och ger användarna support. Arbetet är omväxlande och ger en god introduktion till stora delar av en hårdvaras livscykelhantering. Det ger också tillfälle att möta användare och hjälpa dem komma igång med sin nya IT-miljö.

Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull och har ett gott ordningssinne. Du är van att hjälpa människor med sina IT frågor och tycker om att arbeta i grupp samt har goda kunskaper av Windows 10 samt Office 365, samt tvekar inte att hugga i när det behövs.

Krav:
  • Serviceinriktad person
  • Goda kunskaper inom support
  • Windows 10
  • Office365
  • Talar och skriver på både svenska och engelska
Ansökan

Ansökningar och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta joanna.hansson@dfind.se

Start:
Så snart vi har hittat rätt person och enligt överenskommelse.

Ort:
Kista

Omfattning:
Heltid, löpande.

Arbetstider:
8.00-17.00.

Uppdragsgivare:
Dfind IT

Organisations-/företagsbeskrivning

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.