IT-tekniker med Office365 söks till uppdrag på 80%

Dfind IT · Data & IT · löpande

Om jobbet

Vill du arbeta i en liten support-organisation i en varierande roll? Vill du arbeta för en myndighet inom kulturområdet? Då ska du läsa vidare!

För vår kunds räkning söker vi nu en kunnig IT-tekniker för uppdrag med placering i centrala Stockholm. Du blir anställd som konsult på Dfind IT för att börja på detta långsiktiga konsultuppdrag. Uppdraget är på 80%, så om du känner för att arbeta lite färre timmar i veckan så passar det utmärkt, men vi kan också erbjuda dig heltidsanställning om så önskas. Uppdraget beräknas starta 1 november, så vi söker dig som är tillgänglig då.

Om uppdraget

Organisationen har sin IT-drift utkontrakterad, men har användarsupporten internt. IT-funktionen består av tre personer. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att svara i supportärenden över telefon och mejl, och att hjälpa användare på plats. En del resor kan förekomma då organisationen sitter på sju olika adresser inom Stockholm.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst 3-5 års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker. Som person är du kommunikativ och har en god pedagogisk förmåga.

Vidare har du följande kunskaper (och dessa behöver ha förvärvats de senaste 2 åren):
  • Goda kunskaper av att administrera konton och behörigheter i Active Directory
  • Goda kunskaper av att administrera konton och behörigheter i Microsoft Office 365
  • Goda kunskaper kring klienthårdvara (datorer och mobiltelefoner) och kringutrustning
  • Goda kunskaper kring nätverk och kommunikation
Det finns även krav på högskoleutbildning inom dataområdet (till exempel högskoleingenjör med datainriktning) eller annan likvärdig datautbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt, absolut senast 17 oktober. Vid frågor, kontakta tilda.stenmark@dfind.se eller malin.karlsson@dfind.se.

Uppdragsgivare:
Dfind IT

Ort:
Stockholm

Organisations-/företagsbeskrivning
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade

människor med rätt attityd som stöder våra värderingar. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.