IT-Supportchef till bolag

IT-Supportchef till bolag

Har du en bakgrund som ledare inom kundtjänst eller IT och känner dig redo för nästa steg i karriären? För kunds räkning söker vi nu en IT-supportchef som ska leda och utveckla en grupp erfarna It-tekniker. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om rollen

I rollen som IT-supportchef leder du ditt team och ansvarar för avdelningens fortsatta utveckling och samarbete inom organisationen. Du har personalansvar samt budgetansvar för ditt IT-team.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Leda, samordna, organisera, följa upp och utveckla arbetet
  • Motivera och skapa resultat genom andra
  • Företräda vision, värderingar och arbetssätt
  • Rekrytera nya och vidareutveckla befintlig personal
Gruppen arbetar nära den interna verksamheten och tillhandahåller support mot ett större antal interna användare. Du, tillsammans med din avdelningen säkerställer ärendehanteringsprocessen och levererar första och andre linjens support.

Din profil

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har några års ledarerfarenhet inom IT samt har förmågan att leda, motivera och skapa resultat genom andra. Vidare ser vi att du tidigare haft både personal- och budgetansvar.

Som person kännetecknas du av ett starkt personligt engagemang och är initiativrik, drivande och kommunikativ. Du har goda ledaregenskaper, trivs med att leda personal och att skapa resultat tillsammans med teamet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera av nedanstående:
  • Akademisk utbildning eller motsvarande
  • Erfarenhet av arbete med IT-processer
  • God kännedom om drift, förvaltning och utveckling av IT
Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med vår partner Dfind IT. Ansökan sker via www.dfind.se/it. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn, marcus.grahn@dfind.se, 072 45 015 33.

Vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 28 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.