Erfarna supporttekniker sökes

Erfarna supporttekniker sökes

Om kunden

Hos kunden får du möjlighet att vara en del av ett nytt spännande "IT-service" koncept. Vi söker nu flera stycken supporttekniker med högt servicetänk, som kommer att ha det primära ansvaret för supporten.

Om uppdraget

Du kommer att supportera på både hård- och mjukvara samt utbilda användare i teknisk utrustning och applikationer. Du kommer att ha dina egna ansvarsområden men samtidigt samarbeta med kollegor både internt och från externa leverantörer.

Dina kollegor är ett härligt gäng där "service minded" är deras främsta gemensamma personlighetsdrag.

Din profil

För att du ska passa i rollen och trivas på jobbet tror vi att du brinner för att ge service och är bra på att anpassa dig efter olika situationer och människor. Du är en god kommunikatör, kan koordinera och har ett pedagogiskt sinne.

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom IT-support och är van vid att supportera många användare där höga krav ställts på tekniska kunskaper.

Vidare har du erfarenhet av:
  • Installation, konfiguration och felsökning av klienter
  • Nätverkskunskaper
  • Kontakt med leverantörer
  • Mycket goda kunskaper inom Windows 7 och 10 samt Office365
För den här rollen krävs det att du talar och skriver svenska och engelska.

Ansökan

Ansökningar och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta joanna.hansson@dfind.se

Start
: Så snart vi har hittat rätt person och enligt överenskommelse.

Ort
: Kista

Omfattning
: Heltid

Arbetstider:
8.00-17.00

Uppdragsgivare
: Dfind IT

Organisations-/företagsbeskrivning

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.

Keep Improving.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.