Redovisningsekonom med löneadministration sökes till kund

Redovisningsekonom med löneadministration sökes till kund

Till vår kund i Södra Stockholm söker vi nu en finsktalande redovisningsekonom/ löneadministratör för en bred roll inom ekonomi. Du kommer inledningsvis att vara anställd som konsult hos Dfind Finance en kortare period för att sedan gå över till kunden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna består både av löneadministration och redovisning. Detta innebär arbetsuppgifter såsom; månatlig löneadministration av finska och svenska löner, avtalstolkning, anställningsavtal, arkivering, personalhandbok och annan HR-administration på svenska och finska i mån av tid. När det kommer till redovisningen ska den aktuella personen ansvara för den löpande redovisningen i Finland. Det kommer att innebära att ansvara för leverantörsreskontra, kundreskontra, balanskontoavstämningar samt att kvalitetssäkra månads-, tertial-, och årsbokslut. Vidare kommer du att vara ett stöd till den finska organisationen framtagande av kostnadsrapporter samt vara delaktig i olika utvecklingsprojekt. Myndighetsrapportering för Finland dvs deklarationer, moms, arbetsgivaravgifter, intrastat etc. kommer den aktuella personen även att ansvara för.

Kvalifikationer:

Du ska ha erfarenhet från lönehantering (svensk och finsk) av både kollektivanställda och tjänstemän. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av byte av lönesystem samt erfarenhet av HR-administration på både svenska och finska. Vidare ska du ha erfarenhet av löpnade redovisning, balanskontoavstämningar samt myndighetsrapportering för Finland såsom exempelvis inkomstdeklaration, moms, arbetsgivaruppgifter m.m.

Andra kunskaper:
  • Flytande finska och svenska i tal och skrift
Utbildning:
  • Högskola
Personliga egenskaper:

Positiv, noggrann, strukturerad, serviceminded, vältalig, stresstålig samt lätt för att samarbeta med

andra.

När: Omgående. Kortare hyrköp för att sedan bli anställd hos kunden

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så ansök därför så snart som möjligt.


För information:
Kontakta Talent Manager Veronica Söderström veronica.soderstrom@dfindfinance.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi jobbar för att andra ska lyckas med målsättningen att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.