Ekonomiassistent till stort företag inom vård och omsorg

Ekonomiassistent till stort företag inom vård och omsorg

Just nu söker vi dig som har erfarenhet som ekonomiassistent inom kundreskontra till ett ledande företag inom vård och omsorg. Som konsult på det här uppdraget kommer du att arbeta och vara en del av företagets Shared Services Center som är placerat i Stockholm.

Under det här uppdraget så kommer du att vara en del av kundreskontraavdelningen och arbeta brett med ansvar för ett antal bolag. Du kommer att bland annat arbeta med uppläggning av kunder och underhåll av kundregister, hantering av patientavgifter och makuleringar, autogiromedgivande, återbetalningar och inläsningar av betalningsfiler. Du kommer även att hantera fakturering, påminnelse- och inkassohantering samt hantera reklamationer.

Du kommer även att arbeta mycket med avstämningar av dina konton inför månads-, kvartals- och årsbokslut samt jobba med uppföljningar i reskontran.

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information:
Kontakta Talent Manager Carl Mellström, Carl.mellstrom@dfindfinance.se

Kvalifikationer:

För detta uppdrag letar vi efter dig med relevant ekonomisk vidareutbildning eller motsvarande erfarenhet av arbete inom kundreskontra som är ett krav. Du bör vara flytande i både svenska och engelska i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av arbete i Agresso och övrig dator- och systemvana så är detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.