AML Officer till bank i centrala Stockholm

AML Officer till bank i centrala Stockholm

Har du erfarenhet av AML och KYC samt ett intresse för regelverk, då har vi ett spännande uppdrag till dig!

Det här uppdraget är på 12 månader, eventuellt längre, på bank i centrala Stockholm där stort fokus kommer att ligga på AML och KYC men även arbete inom de områden som Compliance normalt arbetar inom såsom:
  • Att löpande följa upp verksamhetens regelefterlevnad och genomföra kontroller.
  • Att ge råd och stöd till verksamheten inom compliancefunktionens ansvarsområde.
  • Förstå och hålla sig uppdaterad på nya och förändrade regelverk.
  • Aktivt bidra i arbetet med att identifiera förbättringsområden för compliancefunktionen.
Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information:
Kontakta Talent Manager Carl Mellström, Carl.mellstrom@dfindfinance.se

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad jurist och/eller ekonom och med minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet så som arbete med compliance, AML/KYC.

Som person är du driven och proaktiv med ett strukturerat arbetssätt. Du har en hög arbetsmoral, god kommunikativ förmåga och du trivs med att arbeta nära affärsverksamheten. Det är vidare viktigt att du besitter hög integritet och har god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med olika delar av verksamheten.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.