Vi söker säljare - ingen erfarenhet krävs!

Vi söker säljare - ingen erfarenhet krävs!

Sugen på att arbeta med försäljning?
Du kanske har hört att det finns bra möjlighet att tjäna bra pengar? Det kan vi garantera dig är sant om man får rätt förutsättningar och en gedigen inledning in i arbetet.

Vi söker en nyfiken person som trivs i sällskap med andra unga ambitiösa individer. Vi har inga krav på några erfarenheter sedan tidigare.

Försäljning är det viktigaste instegsjobbet i arbetslivet och kan vara en start på en väldigt lång och lyckad karriär.

Vi erbjuder våra medarbetare en gedigen utbildning utav seniora medarbetare som har i uppgift att stötta dig och få in dig i arbetet på bästa sätt.

Vi söker dig som:

Gillar att tävla och är ivrig på att lära dig nytt. Du ska gilla att arbeta med tydligt uppsatta mål. Du tycker om service och gillar att hjälpa andra i din omgivning. Du tycker om att arbeta självständigt men också i grupp.

Vi erbjuder dig:

En teoretisk och praktisk utbildning under hela din resa hos oss. Generös lön med goda möjligheter till att växa inom företaget. Massa tävlingar, resor och framförallt en varm och genuin arbetsplats som är inspirerande och motiverande.

Arbetstider och arbetsdagar är mån-fre. Vi kan erbjuda olika arbetstider beroende på din situation. Du kanske är morgontrött och vill arbeta på eftermiddag eller så kanske du gillar att vara uppe med tuppen. Vi kollar vad som blir bäst för dig.
Mer info
Kontaktperson Arez Hossein
Email Mejla Arez Hossein
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jobb.devigroup.se/
Sista ansökningsdag 17 mars 2020 (28 dagar kvar)