Account Manager IT-tjänster

Account Manager IT-tjänster

Om rollen som Account Manager på Developers Shore

Som Account Manager får du en nyckelroll i bolaget med målsättningen att stänga affärer och ansvara för att utöka och vidareutveckla våra kundrelationer.

Du jobbar tätt ihop med övriga säljteamet, leveransteamet och ledningen. Developers Shore växer snabbt och det finns möjlighet att vara med på en fantastisk resa.

Developers Shore levererar konsulter och projekt med resurser i Ukraina till kunder i Sverige. Vi jobbar bara med de bästa konsulterna och har som mål att vara ledande på kvalitativa offshore-lösningar.

Du kommer in i ett tidigt skede men ändå ett välfungerande och etablerat bolag, vilket betyder att du har alla möjligheter att vara med och påverka utvecklingen av bolaget som helhet och framförallt försäljningsarbetet som du ska jobba med.

Du är väl insatt i hur IT-konsultbranschen fungerar och har ett stort eget nätverk att jobba med. Du gillar att nätverka och trivs med att synas och höras.

Du kommer huvudsakligen arbeta med:

Försäljning - Hitta, attrahera och kontraktera de mest intressanta kunderna på marknaden.

Kundrelationer och partnerskap - Löpande dialog och kontakt med kunder, fysiska kundbesök samt på telefon/Skype, förstå behov, definiera förfrågningar, presentera förfrågningar för leveransteamet, förhandla kontrakt, hantera feedback, sköta omförhandling m.m.

Kontraktsförhandlingar - Leda avtalsdiskussioner

Affärsutveckling– I samarbete med ledningen vidareutveckla vårt erbjudande.

Om profilen vi letar efter

Vi tror att du är en person med brinnande person- och teknikintresse. Din styrka är 'people skills' och du är nyfiken och intresserad av människor. Du gillar att nätverka och har ett affärsmannaskap och en naturlig fallenhet för affärer.

Sannolikt har du jobbat på konsultbolag, konsultmäklare, bemanningsbolag eller rekryteringsbolag med kunder och leverans av resurser eller dylikt. Erfarenhet av att sälja konsulttjänster offshore är meriterande. Du gillar också interaktionen med kunder och förstår deras behov och utmaningar inom IT och utveckling.

För att lyckas och trivas på bästa sätt tror vi att du känner ett engagemang för ditt jobb och dina kunder, samt att du har den inställning och uthållighet som krävs.

Du ser rollen som Account Manager som en kul utmaning och lockas av att bygga ett framgångsrikt bolag tillsammans med ett gäng drivna entreprenörer.

Det är ett krav att du är flytande på svenska och engelska i tal och skrift.

Villkor för tjänsten

Heltid. Fast lön samt provision.

Vi sitter i fina lokaler på Tegnérgatan 34 i centrala Stockholm.

Läs om oss på vår hemsida developersshore.se där vi riktar oss mot kunder och developersshore.com där vi riktar oss mot utvecklare.

Hör av dig till oss på 073-7080039 eller david@developersshore.com
Mer info
Kontaktperson David Ekenvi
Telefon 0737080039
Email Mejla David Ekenvi
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 aug (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Developers Shore

Developers Shore har som mål att vara Sveriges främsta leverantör av kvalitativa IT-specialister på distans. Vi hjälper våra kunder att hitta högkvalificerade IT-specialister och att bygga dedikerade team som blir en del av kundens organisation men från distans, så kallad outstaffing.

Vi har kontor och leveransorganisation i Ukraina och vår strategi är att representera de bästa IT-specialisterna på marknaden och matcha dem på relevanta uppdrag hos våra kunder. Vi särskiljer oss genom vårt fokus på kvalitet snarare än pris vilket uppskattas av våra kunder.

Developers Shore är en Spin-off på Developers Bay som är Sveriges främsta agentur och community för IT-specialister. Vi återanvänder konceptet att knyta till oss de bästa utvecklarna i ett av de länder med störst potential inom utveckling. Efterfrågan på IT-specialister i Ukraina är stort bland svenska företag.

Vi sitter i fina lokaler på Tegnérgatan 34 i centrala Stockholm.

Läs om oss på vår hemsida developersshore.se där vi riktar oss mot kunder och developersshore.com där vi riktar oss mot utvecklare.