Office Coordinator

Office Coordinator

På Desenio brinner vi för inredning och design! Vår affärsidé är enkel - trendig och snygg väggkonst ska vara för alla. Sedan starten 2010 har vi vuxit stadigt och idag finns våra webbutiker tillgängliga i fler än 30 länder och vi öppnar ständigt för nya marknader. Vi letar just nu efter dig som är strukturerad, handlingskraftig och inte räds av att koordinera både väntade och oväntade saker. Du brinner för att ge god service och att ge det där lilla extra. Känner du igen dig i beskrivningen? I sådana fall kan det vara du som blir vår Office Coordinator.

I rollen som Office Coordinator är du administrativt ansvarig för vårt fräscha kontor på Södermalm i Stockholm och är en nyckelperson internt såväl som externt. Dagarna hos oss är ständigt varierande och därför är det viktigt att du trivs i en dynamisk miljö och tycker om att vara där det händer. Dina arbetsuppgifter kommer vara av varierande slag men i stora drag innebär din roll som Office Coordinator att du arbetar hands-on med den organisatorisk miljön och trivseln.

DITT TEAM

Du kommer att ingå i vårt Finance-team. Ni arbetar nära i vårt öppna kontorslandskap och förutom din roll som Office Coordinator består teamet av en Finance Administrator och en Accounting Manager. Du rapporterar till vår CFO som uppskattar att du är en självständig lagspelare med ett "doer"-mindset.

DINA ARBETSUPPGIFTER
  • Ansvara för gemensamma kontorsytor och ha kontakt med externa leverantörer samt ta emot bud och leveranser
  • Optimera rutiner och policys
  • Säkerhetsfrågor
  • Administration av nycklar, passerkort och annat material som våra medarbetare behöver
  • Inköp av förbrukningsvaror och kontorsmaterial
  • Övriga ad hoc-uppgifter
VI SÖKER DIG SOM
  • Har några års relevant erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll exempelvis inom service, administration eller motsvarande.
  • Är en van användare av Office-paketet.
  • Är flytande i både svenska och engelska, då du i din roll kommer arbeta i båda språken.
Som person är du noggrann, positiv och tar begreppet service till nästa nivå. Du arbetar proaktivt och är inte rädd för att ta egna initiativ när det kommer till finurliga lösningar på problem. Vidare besitter du ett prestigelöst mindset och tycker om att hantera både högt och lågt.

OM DESENIO

På Desenio delar vi glädjen till design, e-handel och våra kunder. Tillsammans skapar vi en inspirerande arbetsmiljö där vi på ett prestigelöst sätt stöttar varandra mellan avdelningar. Som en del av en kreativ och snabbrörlig organisation, får du frihet att forma din roll enligt ramarna för ditt expertområde. Vi tror på att dedikerade och kreativa medarbetare är nyckeln till vår framgång. Vidare karaktäriseras Desenio av en stark samhörighet med internationell atmosfär. Vi vill uppmuntra våra medarbetare att bli sina egna självledare och utmana status quo inom design och e-handel.

PRAKTISKA DETALJER

Startdatum: Slutet av Mars (Vid överenskommelse)

Omfattning: 75%. Detta är ett vikariat på 1 år.

Arbetstider: 9-16
Vi kommer påbörja selektering av urvalet direkt och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception, Koordinator
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)