Group Accounting Manager till Desenio

Group Accounting Manager till Desenio

Arbetsuppgifter

Desenio befinner sig på en spännande tillväxtresa och söker nu en Group Accounting Manager som trivs i ett föränderligt bolag och drivs av att utveckla rutiner och processer. Som Group Accounting Manager kommer du att leda redovisningsteamet bestående av tre medarbetare samt ha ett helhetsansvar för koncernens redovisning.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
 • Ansvar för att leda ekonomiteamet i det dagliga arbetet
 • Helhetsansvar för redovisningen av koncernens bolag; kvalitetssäkra månads- kvartals- och årsbokslut, säkerställa att tidsplaner efterföljs, konsolidering och rapportering av koncernen
 • Utveckla och effektivisera processer tillsammans med CFO. Ansvarar för finansmanual och interna kontroller
 • Säkerställa regelefterlevnad när det kommer till redovisning, skatt och moms
 • Kontaktperson gentemot revisorer och myndigheter i Sverige och utomlands
Tjänsten är placerad på Desenios huvudkontor på Maria Bangata 4A i Stockholm och du rapporterar till CFO.

Vem är du?
 • Akademisk utbildning inom Finance/Accounting eller likvärdigt
 • Minst ett par års erfarenhet av koncernredovisning i börsnoterat bolag
 • Erfarenhet av redovisning i svenskt bolag (förståelse för svensk moms och skatteregler)
 • Erfarenhet av kvartalsbokslut, kvartalsrapporter och årsredovisning enligt IFRS i ett börsnoterat bolag
 • Talar och skriver obehindrat på engelska och svenska
 • Mycket goda kunskaper i Excel
Meriterande:
 • Tidigare erfarenhet av att leda personal
 • Erfarenhet av redovisning från ett bolag inom e-handel/konsumentvaror och lagerredovisning
 • Kunskap i systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central
Personliga egenskaper

Vi tror att du är en prestigelös ledare med god förmåga att coacha och motivera dina medarbetare. Genom ditt öppna förhållningssätt lyssnar du in dina kollegors idéer och perspektiv, samtidigt som du förmedlar förväntningar och information på ett tydligt och pedagogiskt sätt.

Den dynamiska arbetsmiljön ställer krav på flexibilitet, proaktivitet och initiativtagande. Du vågar ifrågasätta nuvarande processer och komma med nya idéer. För att lyckas i rollen tror vi att du strukturerad, handlingskraftig samt slutför dina åtaganden i tid.

Vi erbjuder

Du erbjuds en utvecklande roll i ett innovativt och framåtsträvande bolag, där du ges möjlighet att påverka processer och arbetssätt. Desenio månar om en familjär och inkluderande företagskultur, där man tar hand om varandra. Idag finns 32 olika nationaliteter och 23 olika språk representerade på huvudkontoret.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. I denna rekrytering samarbetar Desenio med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Baeckström på telefon: 073-745 06 46 eller via mail: emelie.baeckstrom@jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Desenio

På Desenio brinner vi för inredning och design! Vår affärsidé är enkel - trendig och snygg väggkonst ska vara för alla. Sedan starten 2010 har vi vuxit stadigt och idag finns våra webbutiker tillgängliga i fler än 35 länder och vi öppnar ständigt för nya marknader.

Hos Desenio finner du ett brett utbud av posters och upphängningstillbehör i form av ramar, tavellister, klämmor och posterhängare - ofta inspirerat av den skandinaviska stilen. Vi utökar kontinuerligt vårt sortiment för att möta de senaste trenderna inom inredning och design. Hos oss hittar du något för alla rum och stilar!
Mer info
Kontaktperson Emelie Baeckström
Telefon 073-745 06 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida https://desenio.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!