Business Controller till kommunikationskoncernen Dentsu Aegis Network

Business Controller till kommunikationskoncernen Dentsu Aegis Network

Dentsu Aegis Network Sverige är del i ett globalt kommunikationsnätverk och erbjuder en unik helhet av integrerade kommunikationstjänster genom de svenska dotterbolagen Carat, Vizeum, iProspect, Isobar, MKTG, Posterscope, Amnet, DDS och Outfox. Nu söker man en Business Controller där du är dedikerad till Amnet, men där tjänsten präglas av tätt samarbete inom Amnet och med övriga koncernbolag. Bolaget erbjuder härliga kollegor, fördelaktiga förmåner och här bevaras varje enskild individs styrkor och du får möjligheten att vara dig själv, utvecklas och nå din fulla potential.

Om rollen

Som Business Controller arbetar du dagligen proaktivt för att underlätta för organisationen att följa upp affären och bidrar därigenom till förbättrad lönsamhet. Du har ett tydligt affärstänk och då du är dedikerad till ett av bolagen inom koncernen arbetar du nära bolagets VD och bollar idéer och är rådgivande gällande affär, utveckling och förbättring. I rollen rapporterar du till Head of Commercial Finance och du blir en del av Commercial Finance teamet bestående av 5 personer. Dentsu Aegis Network sitter i lekfulla och moderna lokaler på Södermalm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Analysera och bearbeta data/information
  • Ta fram rapporter/beslutsunderlag
  • Vara bollplank och rådgivare till en eller flera bolagschefer samt övriga beslutsfattare
  • Forecasting och budgetering
  • Regelbunden rapportering till och samarbete med en eller flera bolagschefer
  • Effektivisera och optimera systemstöd samt på sikt delta i ev. implementeringen av nytt BI-system
  • Ad-hoc analyser
Kvalifikationer och egenskaper

Vi tror att du har minst ett par års erfarenhet som Business Controller eller liknande, gärna från större konsultverksamheter. Du är civilekonom eller motsvarande och har ett naturligt analytiskt sinne. Du har ett stort systemintresse och är med fördel genuint intresserad av det teknik och det digitala. Du planerar din tid noga och arbetar strukturerat och effektivt samt triggas av att arbeta med helheten, både på en operativ och strategisk nivå.

På ett personligt plan är du en ansvarsfull, engagerad, självständig och prestigelös person som både kan driva ditt eget arbete, men som samtidigt är duktig på att samarbeta. Du är en social och kommunikativ person som trivs i en föränderlig miljö och som har förmågan att lyfta blicken och arbeta proaktivt.

Tidigare erfarenheter av Marathon och/eller medie- och kommunikationsbranschen är meriterande, men inget krav.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Dentsu Aegis Network med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Åsa Schramm på asa.schramm@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om Dentsu Aegis Network

Dentsu Aegis Network är ett globalt, snabbväxande kommunikationsnätverk anpassat för den digitala ekonomin, med 45 000 medarbetare i 145 länder och en gemensam vision - "Innovating The Way Brands Are Built". I Sverige hjälper vi våra kunder att stärka sina varumärken och affärer med hjälp av datadrivna, kreativa och integrerade marknadsföringsslösningar genom våra 400 digitala talanger i dotterbolagen Amnet, Carat, iProspect, Outfox, Isobar, MKTG, DDS, Posterscope och Vizeum, med kontor i Stockholm och Göteborg. Vi är stolta över vår unika verksamhetsmodell, en kultur och struktur som sätter kunden i centrum och främjar samarbete och innovation inom och mellan byråerna för att skapa holistiska och skräddarsydda helhetslösningar för några av landets och världens mest spännande varumärken. Vi söker ständigt efter passionerade och ambitiösa kollegor som vill utveckla sin fulla potential och göra skillnad på en värderingsstyrd och mänsklig arbetsplats som lyfter fram varje individs styrkor och personlighet i ett vinnande Team.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 20 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!