Kontorsansvarig Densia, placering Gröndal

Kontorsansvarig Densia, placering Gröndal

Densia är konsulter inom fastighetssektorn med fokus på besiktning, värdering, energideklarationer, utredningar mm. Densia vänder sig både till företags- och privatkunder. Vi på Densia växer och har behov av fler kompetenta och trevliga kollegor.


Till vårt trevliga och nyrenoverade kontor i Gröndal söker vi en Kontorsansvarig som kan hjälpa våra konsulter och våra kunder på bästa möjliga sätt.


Ditt uppdrag

I rollen ingår ansvar för att ta emot inkommande samtal och mail från kunder, argumentera varför kunderna ska köpa tjänster via Densia och koordinera bokning av uppdrag med våra anställda konsulter och besiktningsmän.

Exempel på arbetsuppgifter är:


- Ta emot inkommande samtal och mail


- Informera kunder om innehåll i Densias olika tjänster


- Ansvara för att boka upp uppdrag hos Besiktningsmän och Konsulter


- Se till att kontoret är representativt


- Koordinera inköp, beställning och säkerställa att vi har ett fungerande kontor


Din profil

Vi söker dig som i första hand tycker om att ta hand om våra kunder och vårda dem på bästa möjliga sätt. Vi tror att du stimuleras av en stor del eget ansvar och variation i arbetsuppgifter samt har en prestigelös och flexibel inställning i vardagen.


Det är viktigt att du känner ett stort engagemang och ansvar kring trivsel på företaget, kundmottagande och ser dig själv som en nyckelperson som hjälper till med såväl stort som smått.


Densia erbjuder

Vi på Densia är experter på Fastigheter, stora som små. Det finns många fördelar med att vara anställd på Densia. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, intressanta arbetsuppgifter, stort eget ansvar samt en god social samvaro.


Låter det här intressant? Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan med CV och löneanspråk till info@densia.se Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta VD Philip Orrenius direkt på 073-960 59 63. Tillträde snarast.
Mer info
Kontaktperson Philip Orrenius
Email Mejla Philip Orrenius
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.densia.se
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Densia är konsulter inom fastighetssektorn med fokus på besiktning, värdering, energideklarationer, utredningar mm. Densia vänder sig både till företags- och privatkunder.